Snart påskeferie

Så er der snart dømt påskeferie. Alle de løse ender på arbejdet er ved at være samlede, vi mangler kun lige at få det sidste fra trykkeriet. Det skulle egentligt have landet i firmaet her i eftermiddag, men trykkeriet havde desværre nedbrud på deres maskine, så vores materiale kommer først i morgen formiddag. Det gør ikke så meget, da det er det sidste vi mangler og alt andet har flasket sig, helt efter planen i dag. 

Jeg må ærligt talt også sige, at jeg er begyndt at glæde mig helt vildt til 10 dages fri. Det bliver skønt at have god tid.  

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Snart påskeferie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.