Snart påskeferie

29. marts 2007

Så er der snart dømt påskeferie. Alle de løse ender på arbejdet er ved at være samlede, vi mangler kun lige at få det sidste fra trykkeriet. Det skulle egentligt have landet i firmaet her i eftermiddag, men trykkeriet havde desværre nedbrud på deres maskine, så vores materiale kommer først i morgen formiddag. Det gør ikke så meget, da det er det sidste vi mangler og alt andet har flasket sig, helt efter planen i dag. 

Jeg må ærligt talt også sige, at jeg er begyndt at glæde mig helt vildt til 10 dages fri. Det bliver skønt at have god tid.  

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Gitte 30. marts 2007 at 07:52

  Hej Cat

  Du må have en kanon dejlig påskeferie – og ja det bliver dejligt at have god tid…..

  Knus Gitte

 • Reply Catarina 30. marts 2007 at 11:59

  Tak og i lige måde 🙂

 • Skriv gerne en kommentar