Menu
Familieliv

Net party

Lyden af høje råb, grin og drengestemmer, lyder i gemmen hele huset (selvom de befinder sig i den modsatte ende af huset). Christian holder net party og der deltager kun 5 drenge foruden ham selv. Det lyder mest som 10, men bare de hygger sig, så gør det ikke så meget. Der er lignet op med diverse sodavand, chips og slik, så de kommer ikke til at gå sukkerkolde.

De startede ud med at spise pizza ved 18 tiden og VI regner med at de skal slutte omkring 01:00. De skal alle sove her så det bliver spændende at se hvornår de kan komme op i morgen, skal jeg være ond og vække dem kl. 7… nej det tror jeg ikke.

pizza.jpg

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Hege
  1. april 2007 at 23:45

  Det ser hyggelig ut. Min sønn er 19 og dro til Amsterdam på guttetur i dag, men det er så utrolig kort tid siden han hadde dataparty hjemme en feriedag som i dag. Jeg vet godt at jeg gjerne skulle sett ham her hjemme nå også – med pizza og datamaskiner. I stedet er det Amsterdam. Skrekk og gru. Det vil helst gå godt. Hygg deg med dem mens de er hjemme og ikke ute der du ikke ser dem.

  Reply
 • Catarina
  2. april 2007 at 08:09

  Ja deres interesser ændre sig med alderen og jeg er glad for at de stadig er her hjemme, og jeg nyder det også. Jeg ville nok også havde lidt “kriller” i maven når og hvis han skulle på tur til Amsterdam.

  Reply

Skriv en kommentar