Smuk påskeorkide

31. marts 2007

orkide.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Therese 5. april 2007 at 09:06

  Den er rigtig fin. Sjov og pæn skjuler den står i 🙂

 • Reply Catarina 5. april 2007 at 09:10

  Det var også den jeg faldt for 🙂

 • Reply Liv i bowlen 1. februar 2013 at 09:48

  […] går da jeg var midt i alt planteriet, fandt jeg også min orkidebowle. Sidste år fik jeg bowlen med en smuk orkide i og siden da har den glasbowle ikke heddet andet end orkidebowlen. Orkideen som […]

 • Reply Line 25. september 2013 at 15:26

  Hej 🙂
  -må man spørge om hvor man kan købe sådan en?

  Hilsen Line 🙂

  • Reply Catarina 30. september 2013 at 12:15

   Hej Line
   Jeg kan ærligtalt ikke huske hvor jeg har den fra, men jeg har haft den i mange mange år. 🙂

  Leave a Reply