Krydderurter

17. april 2007

Nu troede jeg lige at det var ved at være tiden til at plante krydderurterne ud i haven, men nu bliver det igen ustabilt vejr, så jeg må væbne mig med tålmodighed. Det går nu også meget godt, da jeg jo kan nyde basilikum og oregano lige her i køkkenvinduet.

krudderurter.jpg

Persillen og purløgen har begge overlevet den milde vinter og er ved at komme frem. Jeg glæder mig til at bruge dem alle til diverse grill-retter.

krydderurter1.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply Hege 17. april 2007 at 19:59

  Vi har hatt et strålende vær her i dag, men nå kommer det visst væromslag. Jeg sådde noen krydderuret inne nå i helgen, men det er nok lenge til de kan plantes ut i mitt nye bed. Her kan det komme frost sent, og tidligere satte vi ikke ut urter eller sommerblomster, bortsett fra stemor, før pinse. Men nå som det har blitt et mildere klima, kan vi ofte plante ut rundt 17. mai – nasjonaldagen vår. Vi får se hvordan været blir framover.

 • Reply Pia 17. april 2007 at 20:07

  Sjovt du lige tar den med krydderurterne op idag, har fyldt med dem i køkkenet og har lige spurt manden om ik man ku “halshugge” sandkassen og bruge den som plantekasse til krydderurterne. Men kan de alle overvintre? Eller skal der dyrkes nye hvert år?

 • Reply Catarina 17. april 2007 at 21:16

  Her har det også været fint indtil sidst på eftermiddagen, da begyndte det at regne. Jeg plejer også at vente med at plante ud til starten af maj.

  Pia jeg bruger altid dette link: http://www.havenyt.dk/artikler/koekkenhaven/krydderurter/424.html
  når jeg har været i tvivl om hvorvidt jeg så nye eller de skal tages ind.

 • Reply Laila 17. april 2007 at 21:17

  Åh.. hvor er det enkelt og smukt!

  Grønt er godt for øjet og i dette tilfælde også for maven!! :o)

 • Reply Catarina 17. april 2007 at 21:19

  😉

 • Reply FivetoSix 18. april 2007 at 18:30

  Sikke nogle smukke foto’s du tager.
  Jeg kan dufte purløgen 😉

 • Reply Catarina 18. april 2007 at 21:06

  Takker 🙂

  De smager også dejligt.

 • Skriv en kommentar