Menu
Familieliv / Kunst, kultur, sport & mad

Der studeres

Jeg sidder og læser, bladre og læser lidt mere i diverse havebøger og et enkelt magasin, jeg ender med at blive en helt have kyndig kvinde.

hyggesoendag.jpg

Søren har lige gjort klar til aftensmaden. Det er selvfølgelig grillmad. Vi skal have rødvins/chili marinerede svinekoteletter, med en salat krydret med Liselottes dejlige ovntørrede tomater, som jeg lavede i sidste uge, de kan varmt anbefales.

5 kommentar

 • Judith
  29. april 2007 at 18:15

  Jeg har lige spist men nu sidder jeg da og bliver helt sulten af at se den lækre ret:-)

  Reply
 • Liselotte
  29. april 2007 at 18:39

  Godt I kan lide tomaterne 🙂

  Herhjemme kan vi slet ikke få nok af dem, men snart er sæsonen for de små, smagfulde tomater her og der er plads i budgettet til storproduktion 🙂

  Reply
 • Deborah
  29. april 2007 at 19:07

  Uhm, det ser godt ud! Og ja, læs endelig havebøger. Jeg kan varmt anbefale magasinet “Alt om haven”, jeg holdt i flere år. Dels er det fantastisk inspiration, men også meget rigtig nyttig viden. Men om det ér en af magasinerne ved jeg jo ikke 🙂

  Reply
 • Catarina
  30. april 2007 at 05:59

  Det er lige før vi heller ikke kan få nok, Liselotte. Christian er begyndt at putte dem ovenpå en rugbrød med leverpostej, så jeg må nok hellere også få lavet lidt flere.

  Tak for tippet Deborah 😉 Jeg må ud og have “Alt om haven” i dag.

  Reply
 • […] har sagt det før, men de her tomater er som slik og de holder ikke mange dage […]

  Reply

Skriv en kommentar