Der studeres

29. april 2007

Jeg sidder og læser, bladre og læser lidt mere i diverse havebøger og et enkelt magasin, jeg ender med at blive en helt have kyndig kvinde.

hyggesoendag.jpg

Søren har lige gjort klar til aftensmaden. Det er selvfølgelig grillmad. Vi skal have rødvins/chili marinerede svinekoteletter, med en salat krydret med Liselottes dejlige ovntørrede tomater, som jeg lavede i sidste uge, de kan varmt anbefales.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Judith 29. april 2007 at 18:15

  Jeg har lige spist men nu sidder jeg da og bliver helt sulten af at se den lækre ret:-)

 • Reply Liselotte 29. april 2007 at 18:39

  Godt I kan lide tomaterne 🙂

  Herhjemme kan vi slet ikke få nok af dem, men snart er sæsonen for de små, smagfulde tomater her og der er plads i budgettet til storproduktion 🙂

 • Reply Deborah 29. april 2007 at 19:07

  Uhm, det ser godt ud! Og ja, læs endelig havebøger. Jeg kan varmt anbefale magasinet “Alt om haven”, jeg holdt i flere år. Dels er det fantastisk inspiration, men også meget rigtig nyttig viden. Men om det ér en af magasinerne ved jeg jo ikke 🙂

 • Reply Catarina 30. april 2007 at 05:59

  Det er lige før vi heller ikke kan få nok, Liselotte. Christian er begyndt at putte dem ovenpå en rugbrød med leverpostej, så jeg må nok hellere også få lavet lidt flere.

  Tak for tippet Deborah 😉 Jeg må ud og have “Alt om haven” i dag.

 • Reply Catarina » Blog Archive » Tomater tomater tom…. 4. august 2009 at 20:27

  […] har sagt det før, men de her tomater er som slik og de holder ikke mange dage […]

 • Skriv gerne en kommentar