Jeg frydes stadig

29. april 2007

..over stedmoderblomsterne, de er så nemme at have med at gøre. Det eneste jeg skal gøre, er at pille de visne blomster af, så blomstre de glædeligt og er med til at byde mig velkommen hjem, da de står på trappen op til hoveddøren.

stedmoder.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lillian Lindgaard 24. marts 2013 at 11:27

  Hejsa.

  Kom tilfældigt forbi din blog og opskriften på chokoladekagen med alle den`s kommentar i årenes løb 🙂 tænkte alligevel efter at have læst det hele at den måtte jeg prøve. Og eftersom jeg aldrig har været den store bager kan jeg kun sige at NU lykkes det sørme også for mig at bage en chokoladekage som andre også kunne li og som jeg faktisk var helt stolt over selv. Den er nu gemt så jeg fremover lige kan fikse en kage i en fart. Derfor 1000 tak for det og dejlig søndag til dig.

  • Reply Catarina 24. marts 2013 at 11:48

   Hej og velkommen til bloggen her Lillian. 🙂

   Hvor lyder det dejligt at du fik den til at lykkedes og den er jo ret så nem at lave. Jeg har heller endnu mødt nogen som ikke også synes den var god, så her laves den også men jævne mellemrum. 🙂

   Du og dine ønskes også en dejlig søndag med sol fra oven. 🙂

  Leave a Reply