Se her kommer mutter

13. maj 2007

.. med kost og spand, med skrubbe og klude og sæbevand. Sådan nogenlunde kunne jeg godt have sunget i går. Hele hytten fik sig en tiltrængt tur med ovennævnte remedier, det var lige før, at man kunne se sæben skumme ud af alle døre og vinduer.

Jeg blev færdig lige inden middag, hvor det så var min egen korpus der stod for tur. Efter et dejlige lange varme bad, hoppede jeg ind i bilen og kørte til Vissenbjerg og hentede Christian, som havde overnattet hos en kammerat, han skulle hjem og “smukkeseres”, da vi skulle til fødselsdag, hos Sørens søster i Børkop.

Det blev en rigtig hyggelig fødselsdag med megen snakken og grinen, stort kagebord og efterfølgende, rigtigt lækkert grillmad, med fire forskellige salater til. Gittes mand, som også hedder Søren (det kan godt være lidt forvirrende indimellem med alle de Søren’er) var grillmester.

soeren.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar