Se her kommer mutter

13. maj 2007

.. med kost og spand, med skrubbe og klude og sæbevand. Sådan nogenlunde kunne jeg godt have sunget i går. Hele hytten fik sig en tiltrængt tur med ovennævnte remedier, det var lige før, at man kunne se sæben skumme ud af alle døre og vinduer.

Jeg blev færdig lige inden middag, hvor det så var min egen korpus der stod for tur. Efter et dejlige lange varme bad, hoppede jeg ind i bilen og kørte til Vissenbjerg og hentede Christian, som havde overnattet hos en kammerat, han skulle hjem og “smukkeseres”, da vi skulle til fødselsdag, hos Sørens søster i Børkop.

Det blev en rigtig hyggelig fødselsdag med megen snakken og grinen, stort kagebord og efterfølgende, rigtigt lækkert grillmad, med fire forskellige salater til. Gittes mand, som også hedder Søren (det kan godt være lidt forvirrende indimellem med alle de Søren’er) var grillmester.

soeren.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar