Den overlevede også

12. maj 2007

Når jeg har planter, som af den elle eller anden grund ser noget kedelig ud, så er jeg ikke bleg for at bruge saksen. De får simpelthen ikke en chance, de bliver klippet helt ned til scratch og de kommer sig for det meste.

palme.jpg

Omkring juletid, hang denne palme med bladende, eller retter med dem den havde tilbage. Den blev klippet og da det nu var jul, fik den en lyskæde slynget om sig og placeret i entreen hvor den stod og så sjov ud. Efter jul fik den en plads på Daniels værelse og nu er den begyndt at se noget bedre ud, så det vare nok ikke så længe inden den igen, får lov til at komme ind i den del af huset, hvor vi opholder os mest.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Judith 12. maj 2007 at 17:35

    Jeg bruger også gerne saksen hvis planterne ser lit sølle ud, og de fleste gange vokser de sig store og fine igen:-)

  • Reply Catarina 13. maj 2007 at 08:11

    Ja det er fantastisk så pæne de kan blive efter en studsning, det lidt ligesom os når vi har været forbi frisøren 😉

  • Skriv en kommentar