Den overlevede også

12. maj 2007

Når jeg har planter, som af den elle eller anden grund ser noget kedelig ud, så er jeg ikke bleg for at bruge saksen. De får simpelthen ikke en chance, de bliver klippet helt ned til scratch og de kommer sig for det meste.

palme.jpg

Omkring juletid, hang denne palme med bladende, eller retter med dem den havde tilbage. Den blev klippet og da det nu var jul, fik den en lyskæde slynget om sig og placeret i entreen hvor den stod og så sjov ud. Efter jul fik den en plads på Daniels værelse og nu er den begyndt at se noget bedre ud, så det vare nok ikke så længe inden den igen, får lov til at komme ind i den del af huset, hvor vi opholder os mest.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Judith 12. maj 2007 at 17:35

    Jeg bruger også gerne saksen hvis planterne ser lit sølle ud, og de fleste gange vokser de sig store og fine igen:-)

  • Reply Catarina 13. maj 2007 at 08:11

    Ja det er fantastisk så pæne de kan blive efter en studsning, det lidt ligesom os når vi har været forbi frisøren 😉

  • Skriv gerne en kommentar