Så er det snart slut

27. maj 2007

..med de skønne og meget velduftende hvide syrener, i hvert fald her i vores have.

hvide_syrener.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Deborah 27. maj 2007 at 19:45

  Ja de dejlige buske “synger på sidsten” nu, men hvor har jeg NYDT dem, mens det har varet. Jeg har lilla udenfor stuenvinduet, og duften når helt til altanen på 2. sal 🙂

 • Reply Deborah 27. maj 2007 at 19:46

  Undskyld, jeg glemte at sige, jeg synes, det er et super foto 😉

 • Reply Judith 27. maj 2007 at 19:53

  Ja det er lidt synd at de ikke holder så længe, de måtte gerne for min skyld blomstre hele sommeren. De er smukke og dufter
  skønt:-)

 • Reply Marianne/Amager 27. maj 2007 at 20:07

  Meget skønt billed………. virker langt ind i sjælen – jeg kan næsten “dufte” billedet……..

 • Reply Hege 27. maj 2007 at 20:29

  Det var et knakende godt bilde. Du har fanget den intense hvitheten. Det minner meg om et haikudikt som jeg er veldig glad i. Jeg tar det etter hodet, og jeg husker absolutt ikke hvordan det skal settes opp,men selv om det blir feil, så prøver jeg. Forfatteren får ha meg unnskyldt:

  Krysanthemer
  hvithet
  et lite øyeblikk
  nølte blomstersaksen

 • Reply Catarina 28. maj 2007 at 06:46

  Ja jeg ville også godt have at de stod og duftede hele sommeren. 😉

  Hege, det er et rigtigt godt digt, du rammer lige på kornet, sådan har jeg det faktisk tit når jeg står deude 🙂

 • Reply Hege 28. maj 2007 at 17:09

  Noen ganger gir jeg mine elever i oppdrag å skrive en prosatekst til dette diktet, og det er skremmende hva de kommer opp med. Det blir mye barneuskyld og overgripende menn som nøler, – men bare et øyeblikk, – langt fra både syriner og krysantemer.

 • Skriv gerne en kommentar