Menu
Hverdagen

Det bliver

..en lang dag indenfor, da jeg skal til et møde (efter arbejde) fra kl. 16:00 – 18:30. Så min morgen er startet med at vækkeuret ringede kl. 05:00 og jeg væltede ud sengen og smuttede ud i bryggerset hvor jeg tog løbeskoene på og løb en lille tur i den dejlige morgen luft.

blomst1.jpg

Kan I ha’ en god dag og pas på med solen i middagsstunden 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Marianne/Amager
  11. juni 2007 at 07:02

  Jeg bøjer mig i sandet – du står op for at løbe…… Men jeg kender det fra min mand (maratholøber). Idag stod han også op for at cykle til arbejde (Amager-Frederikssund)… Det må være fantastisk at kunne – men så har du sikkert også energi til den lange dag – bare mødelokalet er køligt….. Ha en god dag

  Reply
 • Deborah
  11. juni 2007 at 07:36

  Hvor aktivt – det er en god dag og starte dagen på! Også god dag til dig.

  Reply
 • Pia
  11. juni 2007 at 09:09

  Motion til at vågne på ér bare den bedste start på dagen, hvis du spørger mig:)

  Reply
 • Catarina
  11. juni 2007 at 20:23

  Marianne, det er nu ikke hver dag, men et par gange eller tre om uge bliver det til. Kan meddele at mødelokalet var dejligt køligt 😉

  Tak Deborah 🙂

  Pia, ja det er fedt 😉

  Reply

Skriv en kommentar