Det bliver

11. juni 2007

..en lang dag indenfor, da jeg skal til et møde (efter arbejde) fra kl. 16:00 – 18:30. Så min morgen er startet med at vækkeuret ringede kl. 05:00 og jeg væltede ud sengen og smuttede ud i bryggerset hvor jeg tog løbeskoene på og løb en lille tur i den dejlige morgen luft.

blomst1.jpg

Kan I ha’ en god dag og pas på med solen i middagsstunden 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne/Amager 11. juni 2007 at 07:02

  Jeg bøjer mig i sandet – du står op for at løbe…… Men jeg kender det fra min mand (maratholøber). Idag stod han også op for at cykle til arbejde (Amager-Frederikssund)… Det må være fantastisk at kunne – men så har du sikkert også energi til den lange dag – bare mødelokalet er køligt….. Ha en god dag

 • Reply Deborah 11. juni 2007 at 07:36

  Hvor aktivt – det er en god dag og starte dagen på! Også god dag til dig.

 • Reply Pia 11. juni 2007 at 09:09

  Motion til at vågne på ér bare den bedste start på dagen, hvis du spørger mig:)

 • Reply Catarina 11. juni 2007 at 20:23

  Marianne, det er nu ikke hver dag, men et par gange eller tre om uge bliver det til. Kan meddele at mødelokalet var dejligt køligt 😉

  Tak Deborah 🙂

  Pia, ja det er fedt 😉

 • Leave a Reply