Det bliver

11. juni 2007

..en lang dag indenfor, da jeg skal til et møde (efter arbejde) fra kl. 16:00 – 18:30. Så min morgen er startet med at vækkeuret ringede kl. 05:00 og jeg væltede ud sengen og smuttede ud i bryggerset hvor jeg tog løbeskoene på og løb en lille tur i den dejlige morgen luft.

blomst1.jpg

Kan I ha’ en god dag og pas på med solen i middagsstunden 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Marianne/Amager 11. juni 2007 at 07:02

  Jeg bøjer mig i sandet – du står op for at løbe…… Men jeg kender det fra min mand (maratholøber). Idag stod han også op for at cykle til arbejde (Amager-Frederikssund)… Det må være fantastisk at kunne – men så har du sikkert også energi til den lange dag – bare mødelokalet er køligt….. Ha en god dag

 • Reply Deborah 11. juni 2007 at 07:36

  Hvor aktivt – det er en god dag og starte dagen på! Også god dag til dig.

 • Reply Pia 11. juni 2007 at 09:09

  Motion til at vågne på ér bare den bedste start på dagen, hvis du spørger mig:)

 • Reply Catarina 11. juni 2007 at 20:23

  Marianne, det er nu ikke hver dag, men et par gange eller tre om uge bliver det til. Kan meddele at mødelokalet var dejligt køligt 😉

  Tak Deborah 🙂

  Pia, ja det er fedt 😉

 • Skriv en kommentar