Jeg bryder mig egentlig ikke om den

10. juni 2007

..tjørnen, selvom den er så frygtelig flot, nu hvor den står med alle sine blomster, men den skal altså væk til efteråret. Den gror som skidt og når jeg klipper den ned, river den mig til blods, så hele nabolaget kan hører mig udsende de værste eder.

tjoern.jpg

Den er en af de planter, som er lige glad med, at jeg klipper den helt ned, den har bare vokset, næsten lige så stor året efter.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Deborah 10. juni 2007 at 19:41

  Jeg synes det er synd, at fjerne den, det må jeg indrømme!

 • Reply Catarina 11. juni 2007 at 06:09

  Deborah, nu har jeg sloges med den i tre år og nu gider jeg ikke mere 🙂

 • Reply Hannele 12. juni 2007 at 08:59

  Fina bilder, jag kan inte komma på, vad tjørnen är…

 • Reply Catarina 12. juni 2007 at 17:20

  Hej Hannele, velkommen til 🙂 tak for roserne.

  Tjørn = Torn

  Dette er en hvidtjørn, altså en “hagtorn”

 • Skriv en kommentar