Jeg bryder mig egentlig ikke om den

10. juni 2007

..tjørnen, selvom den er så frygtelig flot, nu hvor den står med alle sine blomster, men den skal altså væk til efteråret. Den gror som skidt og når jeg klipper den ned, river den mig til blods, så hele nabolaget kan hører mig udsende de værste eder.

tjoern.jpg

Den er en af de planter, som er lige glad med, at jeg klipper den helt ned, den har bare vokset, næsten lige så stor året efter.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Deborah 10. juni 2007 at 19:41

  Jeg synes det er synd, at fjerne den, det må jeg indrømme!

 • Reply Catarina 11. juni 2007 at 06:09

  Deborah, nu har jeg sloges med den i tre år og nu gider jeg ikke mere 🙂

 • Reply Hannele 12. juni 2007 at 08:59

  Fina bilder, jag kan inte komma på, vad tjørnen är…

 • Reply Catarina 12. juni 2007 at 17:20

  Hej Hannele, velkommen til 🙂 tak for roserne.

  Tjørn = Torn

  Dette er en hvidtjørn, altså en “hagtorn”

 • Skriv gerne en kommentar