Lige så smuk

9. august 2007

.. som den dag jeg erhvervede den. Det imponerende er, at den ikke fik så meget som en dråbe vand, i de 15 dage vi var på ferie.

oxalis_triangularis.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Marianne/Amager 10. august 2007 at 00:10

    Utrolig flot………. jeg så den hos blomsterhandleren igår og tænkte om det “kun” var en her og nu blomst, men det kan jeg forstå at det ikke er. Skøn farve. Denne kunne godt smutte med mig hjem næste gang især når den er så taknemmelig.

  • Reply Catarina 10. august 2007 at 06:16

    Marianne, du kan sagtens købe den med hjem, jeg vander den kun ca. hver 5. dag, og der får den en ordentlig sjat.

  • Skriv gerne en kommentar