Lige så smuk

9. august 2007

.. som den dag jeg erhvervede den. Det imponerende er, at den ikke fik så meget som en dråbe vand, i de 15 dage vi var på ferie.

oxalis_triangularis.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Marianne/Amager 10. august 2007 at 00:10

    Utrolig flot………. jeg så den hos blomsterhandleren igår og tænkte om det “kun” var en her og nu blomst, men det kan jeg forstå at det ikke er. Skøn farve. Denne kunne godt smutte med mig hjem næste gang især når den er så taknemmelig.

  • Reply Catarina 10. august 2007 at 06:16

    Marianne, du kan sagtens købe den med hjem, jeg vander den kun ca. hver 5. dag, og der får den en ordentlig sjat.

  • Skriv en kommentar