Godmorgen regn

19. maj 2008

Så startede en sprit ny uge og dag og det med regn. Det gør nu slet ikke så meget, da det jo alligevel er arbejdsdag og haven trænger noget så frygteligt til vand, så for min skyld må det godt regne hele formiddagen. 😉

~Vores syrener er så smukke
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

7 kommentar

 • Reply Marlene 19. maj 2008 at 09:47

  Hej livsglade 🙂

  Må bare prøve din chokokage til imorgen ! Min datter fylder ti og skal have kage med på lejrtur.

  Gider du lige skrive hvordan du har lavet den tykke lækre glasur?

  Kh Marlene

 • Reply anjoe 19. maj 2008 at 10:35

  Dit horoskop må være fuld af plusser, når weekenden bare var super på alle felter, og nu regner det i haven, mens du er på arbejde 😉

  Rigtig god uge ude og hjemme…

 • Reply Catarina 19. maj 2008 at 11:57

  Marlene
  Velkommen til siden her. 🙂

  Glasuren laver jeg som almindelig glasur men med meget mindre vand, det er lidt hårdt at rører ud, men det går. Når det så skal ”glattes” ud bruger jeg en dejskraber, dyppet i varmt vand og så passer jeg meget på at jeg ikke trækker for hårdt. Jeg håber de synes om kagen, her er den et hit.


  Anjoe
  Jeg tror mine horoskoper altid er sådan, for jeg der er faktisk altid i godt humør. 😉

 • Reply Bambi72 19. maj 2008 at 16:20

  Ja de er smukke og tak… Det mindede mig lige om noget jeg skulle 😉

 • Reply Catarina 19. maj 2008 at 16:57

  Bambi72
  Skulle du lige ud og plukke et par stykker. 😉

 • Reply Bambi72 19. maj 2008 at 22:37

  LOL nope, jeg skulle ind i havebogen for at tjekke, hvordan de formere sig….
  Og nu skal jeg ud og finde nogle rodskud i dem der vokser vildt på øen *ggg*
  Jeg vil bare have nogle i min have 😉

 • Reply Catarina 20. maj 2008 at 06:47

  Bambi72
  Nååå sådan …. måske jeg også skulle finde list flere 😀

 • Skriv en kommentar