Menu
Familieliv / Livet

Dramatik i luften

Nu havde jeg lige glædet mig og så blev jeg snydt. Firmaet og gulvlæggeren ved ikke hvem der har lovet hvad, men sagen er den, at der ikke bliver lagt gulv her på matriklen i dag.

dramatisk-himmel.jpg

Gulvlæggeren kommer først i morgen kl. 08:00 og har så lovet at være færdig mandag morgen. Hvordan han vil det, det er jeg ikke helt klar over, for jeg tror ikke sådan en mand gider, at arbejde i weekenden, og det bliver han vel nød til, hvis han vil være færdig mandag morgen. Men morgen defineres sikkert forskelligt fra håndværkere og så dem der betaler for at få dem ud.

Jeg må indrømme, at jeg syder ret så meget. Men det er jo i bund og grund fordi jeg er så forbandet naiv. Jeg tror, at når man laver en aftale, så er det også ensbetydende med at den overholdes. Det ser ud til at, jeg har meget at lære endnu.

1 kommentar

  • Catarina
    12. oktober 2007 at 06:34

    Anne eller skal jeg hellere sige: Anne Marie Jensen. Din kommentar fra i går har jeg valgt at slette, da du åbenbart synes det er ok, at svine andre bloggere til her på siden (for det er jo 2. gang du er i gang), den er jeg nemlig ikke med på!

    Nu er du på spamlisten her fra, og så synes jeg du skal lade være med at læse blogindlæg, hvis du synes alle er så “lattelige”.

    Reply

Skriv en kommentar