Menu
Familieliv

Store motionsdag

Sønnike, og alle andre unger i Danmark, har i dag sidste skoledag inden efterårsferien. Traditionen tro, bliver den brugt som motionsdag.

Da jeg gik i skole, og vi havde motionsdag, forsøgte jeg at slippe udenom, med alverdens undskyldninger, men de hjalp ikke, indsatsen blev også derefter. For pokker da, hvor jeg hadede den ene fredag om året. I dag synes jeg, som bekendt, det er ret så fedt at løbe.

Sønnike her, synes det er helt fint med en gang løb og har deltaget alle de år han har gået i skole. Han er dog lidt sur over, at han i år må nøjes med at løbe 5 km. Fordi skolen ikke tillader at de løber mere, han vil dog prøve om han ikke kan få lov til at løbe 10 km.

Han har ellers de sidste par år, sammen med en kammerat, forsøgt at løbe længere og længere. Sidste år, da han var 12 år, forsøgte han og kammeraten at slå skolerekorden på 20 km., det nåede de ikke, det blev “kun” til 18 km.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar