Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Det var en kold

.. og stille morgen. Der var næsten ikke en vind der rør på sig, det er dog ikke tid til udendørsaktiviteter, da dagen i dag skal bruges til at få det sidste af bryggerset og køkkenet tømt, så vi er klar til på mandag hvor håndværkerne kommer og brækker ned.

frost.jpg

Det er ikke fordi jeg egentlig har vildt meget lyst til, at det igen skal rode her, men det kan/skal der ikke ændres ved. Det bliver også fedt, når det det er færdigt. Efter planen skulle det være den 31. oktober så det håber vi holder stik.

Så er det altså også slut, med roderiet, i denne omgang 😛

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Valdemarsro.dk
  20. oktober 2007 at 22:29

  Fine billeder af rimfrost, det er så flot med de iskrystaller.

  Reply
 • Catarina
  21. oktober 2007 at 07:53

  Jeg er også betaget af dem, men man skal være hurtig, for de holder ikke så længe 🙂

  Reply

Skriv en kommentar