Stille morgen

24. maj 2009

Der er en øredøvende stilhed ude i haven. Det er som om alle levende væsner ikke rigtig er vågnet, selvom jeg ved at fuglene er vågne, for jeg lå og hygge under dynen, samtidig med at de fløjtede solen op. Vind er der heldigvis heller ikke ret meget af, jeg vil næsten sige ingen og naboernes vimpler hænger også næsten slapt ned langs flagstængerne. Dejligt, jeg er ikke meget for blæsevejr.

Grå stille morgen

Det er en smule gråt derude, men det var det jo også i går, og der endte det jo med at blive det smukkeste vejr. De, dem fra DMI, har også lovet at der kommer sol, og det allerede her i formiddag.

Mørk syren

Jeg elsker mine syrener, jeg har dem i den almindelig lilla og så har jeg også en hvid én. Men inde hos min søde nabo, har de en syren som er så fantastisk flot, at jeg nok bliver nød til at tikke mig til et par aflæggere. Den er mørke lille, eller bordeaux er den ven nærmest. Jeg kan snildt forestille mig den stå inde i min have og smuk ud. Jeg må hellere spørge ham senere i dag. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar