Menu
Teknologi

Konfirmationssøndag

I dag skal jeg til konfirmation, men ikke som gæst, men som fotograf. Jeg er blevet hyret til, at tage billeder af en sød konfirmandinde uden for kirken. Det er ikke første gang jeg har fået sådan en tjans, men derfor er det altid men en lille sommerfugl i maven, at jeg begiver mig af sted. Det er jo billeder der ikke sådan lige kan tages om, så de skal sidde lige i øjet. Selvfølgelig hjælper det en del, at jeg skyder dem i RAW, for der er det jo muligt at rette op på meget. Nu krydser jeg fingre for at solen kommer et smut forbi Fyn, for det gør sådanne billeder en smule kønnere.

NIKON D90

Kameraet ligger klar med et ekstra fuldt opladet batteri, ekstra SD kort og jeg har også sat nye batterier i blitzen så grejet er i orden, nu skal jeg bare selv et smut under bruseren, så kommer jeg såmænd også til at se præsentabel ud.

5 kommentar

 • Anita
  24. maj 2009 at 10:40

  Ja, RAW kan gøre efterarbejdet så uendelig meget lettere og give det færdige resultat en langt bedre kvalitet, end hvis det var taget i alm. Jpeg. Det er skønt, at vi har muligheden for selv at vælge, hvilket format vi har brug for at skyde billederne i 🙂

  Rigtig god fornøjelse idag 🙂

  Reply
 • Pia
  24. maj 2009 at 14:06

  De sommerfugle skal altid være til, jeg er dog slet ikke bekymret for resultatet af dine billeder, med eller uden sol.

  God fornøjelse:o)

  Reply
 • Heidi
  24. maj 2009 at 16:32

  Jeg tvivler ikke på dine evner. Med alle de flotte billeder der pryder din blog, så bliver der smukke billeder af konfirmaninden.
  Skulle du lige være i København d. 4.7.9, så må du da gerne skyde nogle billeder af manden og mig, når vi skal giftes.

  Reply
 • Madame
  24. maj 2009 at 18:49

  Jeg håber, det er gået godt, og at du har taget nogle smukke billeder til konfirmationen! Sikke en dejlig tjans for dig, der virkelig elsker at fotografere ;o)

  Reply
 • Catarina
  24. maj 2009 at 20:42

  Anita
  Tak skal du have, det var en dejlig fotodag. 🙂
  Jeg havde ikke valgt mit kamera, hvis det ikke kunne skyde i RAW. 😉


  Pia
  Tak for dine søde ord og ja billederne blev gode selvom der ikke kom sol. 😀


  Heidi
  Aii hvor ærgerligt at jeg ikke er i KBH den weekend, ville da vildt gerne fotografer til jeres bryllup. Og på forkant tillykke. 🙂


  Madame
  Jeg elsker at få sådanne små opgaver og det gik heldigvis godt, også selvom vejret ikke var det bedste. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar