Konfirmation og frost

Da jeg skulle af sted her til morgen, frøs det ret meget, og jeg måtte, igen i dag skrabe is af bilen. Samtidig glædede jeg mig over at det formentlig er den næst sidste omgang frost, hvis man skal tro vejr prognoserne for de næste dage. Planterne i haven frøs også godt og smukt ser det også ud, men nu holder vi snart konfirmation og konfirmationer er altså lig med forår, ikke frostvejr.

frost1.jpg

frost2.jpg

frost3.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Konfirmation og frost”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.