Menu
Skallebølle 2004-2021

Konfirmation og frost

Da jeg skulle af sted her til morgen, frøs det ret meget, og jeg måtte, igen i dag skrabe is af bilen. Samtidig glædede jeg mig over at det formentlig er den næst sidste omgang frost, hvis man skal tro vejr prognoserne for de næste dage. Planterne i haven frøs også godt og smukt ser det også ud, men nu holder vi snart konfirmation og konfirmationer er altså lig med forår, ikke frostvejr.

frost1.jpg

frost2.jpg

frost3.jpg

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Helle K.
  27. marts 2008 at 13:38

  Konfirmation er lig med forår – sådan skal det bare være…

  Imorgen tidlig er der muligvis også frost, men så tror jeg, at vi slipper – gerne for dette forår. 🙂

  Reply
 • Catarina
  27. marts 2008 at 17:17

  Helle K.
  Ja jeg satser på at DMI har ret denne gang. 😉

  Reply
 • Olines
  27. marts 2008 at 17:45

  Vi skal holde konfirmation for mellemste på søndag og da har foråret bare at komme forbi Djursland!

  Reply
 • Catarina
  27. marts 2008 at 19:32

  Olines
  Jeg krydser fingre for at foråret kommer lige neop til jeg på søndag. I må have en dejlig dag. 😀

  Reply

Skriv en kommentar