Menu
Motion

Det var

..den skønneste morgen, at være ude at løbe i, kl. 05:10 var der faktisk ingen vind og, modsat i går, var det heller ikke frostvejr. Dejligt! Det var det skønneste løbevejr og for første gang, i den tid jeg har løbet om morgenen, mødte jeg en anden løber. Han kom løbende imod mig, og var ret tydelig at se, for udover refleksvesten, havde han også en pandelampe. Det er smart, ikke kun kan han, også på den måde blive set, men han lyste også vejen foran ham op.

Sådan én vil jeg også have, for netop den strækning jeg løber, er der kun lygtepæle på ca. 1 km, resten af vejen er mørklagt. Det er ikke fordi det genere mig at løbe i mørke, men nogle gange er det lidt svært at se om der ligger noget på vejen som jeg kan risikere at falde over.

Nu har jeg fundet én her, til og med til en fornuftig pris. Jeg må hellere hente én, en af dagene.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Marianne/Amager
  24. oktober 2007 at 11:51

  Hvad sagde jeg? Du er blevet en rigtig løber og så skal man havde udstyret i orden og der melder sig hele tiden noget nyt. Men jeg forstå godt det med pandelampen – det er nemlig smart og sikkert…. Husk lige at knipse et billedet med udstyret på….. vi vil se………..

  Reply
 • Helle
  24. oktober 2007 at 12:32

  Ja, et billede kunne være godt 😉

  Det er da helt vild med al den energi du har – kl. 5.10, det er altså tidligt.

  Reply
 • Catarina
  24. oktober 2007 at 13:18

  Naaaj et billede får I nu ikke at se (det er jo mørkt), for med pandebånd og pandelampe bliver det ikke noget kønt syn 😆

  Reply
 • Hege
  24. oktober 2007 at 20:13

  Jeg er mørkeredd. Sånn er det med den saken.

  Reply

Skriv en kommentar