Menu
Dagligdagen / Familieliv / Motion

Kampdag

Godt nok er er det kvindernes kamp dag i dag og ja der er sikkert mange kampe endnu og ikke mindst for kvinder i 3. landene. Jeg har ikke været på barikaderne i dag, jeg har, fordi det er mig der går hjemme og fordi det er mig der er bedst til det, forberedt maden og klaret vasketøjet. Jeg gør det, for at vi, når resten af husstanden kommer hjem, kan hygge os sammen. Om lidt vil jeg tage til spinning og kæmpe, som galt det livet, på spinningcyklen, sammen med en masse kvinder og ikke mindst mænd.

Ha’ en god aften, og lad være med at diskutere hvem der skal tage opvasken. Lad den stå og hyg jer med hinanden. 🙂

UPDATE: Den hovedpine som havde drillet hele dagen forsvant som duk for sole efter små 10 min. Se det kan motion også samt få alle tanker væk. 🙂

0

4 kommentar

 • Per
  8. marts 2011 at 15:51

  Okay så smutter jeg også til en 1½ times spinning i aften 😉

  Reply
  • Catarina
   8. marts 2011 at 15:56

   @Per: Super så kan vi kæmpe sammen – det er heller ikke så ringe endda. 😀

   Reply
 • Therese
  8. marts 2011 at 16:57

  Jeg kæmpede bravt til yoga og kæmpede endnu mere da jeg skulle vælge hvilken kage jeg skulle ha’ sammen med veninden 😉
  I aften vil jeg lade opvask være opvask, og nyde sofaneseren, sammen med Kjærsten.
  Kan slet ikke forestille mig en bedre kampdag.

  God spinner!

  Reply
  • Catarina
   8. marts 2011 at 18:44

   @Therese: Muhahahahaha altså som du har benyttet dig super godt af denne dag. 😀

   Min spinningkamp er nu overstået og nu kæmper jeg lige lidt med sofaen, jeg tror den vinder. 😉

   Ha’ en skøn aften.

   Reply

Skriv en kommentar