Kampdag

8. marts 2011

Godt nok er er det kvindernes kamp dag i dag og ja der er sikkert mange kampe endnu og ikke mindst for kvinder i 3. landene. Jeg har ikke været på barikaderne i dag, jeg har, fordi det er mig der går hjemme og fordi det er mig der er bedst til det, forberedt maden og klaret vasketøjet. Jeg gør det, for at vi, når resten af husstanden kommer hjem, kan hygge os sammen. Om lidt vil jeg tage til spinning og kæmpe, som galt det livet, på spinningcyklen, sammen med en masse kvinder og ikke mindst mænd.

Ha’ en god aften, og lad være med at diskutere hvem der skal tage opvasken. Lad den stå og hyg jer med hinanden. 🙂

UPDATE: Den hovedpine som havde drillet hele dagen forsvant som duk for sole efter små 10 min. Se det kan motion også samt få alle tanker væk. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Per 8. marts 2011 at 15:51

  Okay så smutter jeg også til en 1½ times spinning i aften 😉

  • Reply Catarina 8. marts 2011 at 15:56

   @Per: Super så kan vi kæmpe sammen – det er heller ikke så ringe endda. 😀

 • Reply Therese 8. marts 2011 at 16:57

  Jeg kæmpede bravt til yoga og kæmpede endnu mere da jeg skulle vælge hvilken kage jeg skulle ha’ sammen med veninden 😉
  I aften vil jeg lade opvask være opvask, og nyde sofaneseren, sammen med Kjærsten.
  Kan slet ikke forestille mig en bedre kampdag.

  God spinner!

  • Reply Catarina 8. marts 2011 at 18:44

   @Therese: Muhahahahaha altså som du har benyttet dig super godt af denne dag. 😀

   Min spinningkamp er nu overstået og nu kæmper jeg lige lidt med sofaen, jeg tror den vinder. 😉

   Ha’ en skøn aften.

  Skriv gerne en kommentar