Menu
Hos os / Hverdagen / Motion

Kampdag

Godt nok er er det kvindernes kamp dag i dag og ja der er sikkert mange kampe endnu og ikke mindst for kvinder i 3. landene. Jeg har ikke været på barikaderne i dag, jeg har, fordi det er mig der går hjemme og fordi det er mig der er bedst til det, forberedt maden og klaret vasketøjet. Jeg gør det, for at vi, når resten af husstanden kommer hjem, kan hygge os sammen. Om lidt vil jeg tage til spinning og kæmpe, som galt det livet, på spinningcyklen, sammen med en masse kvinder og ikke mindst mænd.

Ha’ en god aften, og lad være med at diskutere hvem der skal tage opvasken. Lad den stå og hyg jer med hinanden. 🙂

UPDATE: Den hovedpine som havde drillet hele dagen forsvant som duk for sole efter små 10 min. Se det kan motion også samt få alle tanker væk. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    8. marts 2011 at 15:56