Menu
Motion

4 timer

I dag var der arrangeret en “4 i rap” i spinningklubben, hvilket betyder at man kan skrive sig på til en cykel i enten 1, 2 3 eller fire timer. Der er 15 cykler der hvor jeg går til spinning og de 11 af af dem havde personer skrevvvet sig på til alle fire timer og jeg var én af dem.

Et rigtigt hyggeligt arrangement hvor der sluttes af med sandwich, frugt og diverse drikkevare. Under hele forløbet er der også mulighed for at får æbler, pære, bananer, vindruer, rødder og roser, samt vand. Jeg har allerede skrevet mig på til næste omgang “4 i rap” selvom jeg ikke ved hvornår det skal foregå. 🙂

Nu er det tid til te i sofaen med benene oppe og så vil jeg smutte på blogrundfart, min Google reder fortæller at der er 90 ulæste poster, så der er lidt at gå i gang med.

Ha’ en dejlig eftermiddag og så pas på hvis du kommer forbi Fyn – det SNER!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

  • Catarina
    14. marts 2010 at 16:39