4 timer

14. marts 2010

I dag var der arrangeret en “4 i rap” i spinningklubben, hvilket betyder at man kan skrive sig på til en cykel i enten 1, 2 3 eller fire timer. Der er 15 cykler der hvor jeg går til spinning og de 11 af af dem havde personer skrevvvet sig på til alle fire timer og jeg var én af dem.

Et rigtigt hyggeligt arrangement hvor der sluttes af med sandwich, frugt og diverse drikkevare. Under hele forløbet er der også mulighed for at får æbler, pære, bananer, vindruer, rødder og roser, samt vand. Jeg har allerede skrevet mig på til næste omgang “4 i rap” selvom jeg ikke ved hvornår det skal foregå. 🙂

Nu er det tid til te i sofaen med benene oppe og så vil jeg smutte på blogrundfart, min Google reder fortæller at der er 90 ulæste poster, så der er lidt at gå i gang med.

Ha’ en dejlig eftermiddag og så pas på hvis du kommer forbi Fyn – det SNER!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply TinaLiel 14. marts 2010 at 15:54

  Wow det lyder bare fedt! Sikke en energi der må være. Mere sne!!!!!!! Jeg har godt nok også mange ulæste indlæg må igang. KNUS til dig♥

  • Reply Catarina 14. marts 2010 at 16:39

   @TinaLiel: Det er heldigvis holdt med sneen igen og det der kom er tøet. 🙂

   Ha’en dejlig søndag. 🙂

 • Reply Fru E 14. marts 2010 at 16:34

  Sejt, her er jeg glad bare jeg kommer afsted de 2 x 1 time ugentlig. I sidste uge blev det dog til 3 dage med 1 time hver gang 🙂

  Ps. for pokker en snebyge der lige kom der. Og nu igen sner det. Hold dog op med det 😉

  • Reply Catarina 14. marts 2010 at 16:41

   @Fru E: Ja, jeg gider heller ikke mere sne nu, men mon ikke det bare er de sidste krampetrækninger. 🙂

   Det er da flot at du har været afsted 3 gange i sidste uge. 🙂

   Jeg er også lidt spændt på hvordan jeg har det i morgen – for jeg har jo været afsted 2×2 timer mandag og torsdag og så 4 timer i dag og imorgen er det jo atter mandag med 2 timer. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.