Det gik ok

14. december 2010

Det var ikke den bedste spinning time jeg har haft, men det gik selvom jeg blev afbrudt af hosten et par gange undervejs. Jeg nåede slet ikke at forbrænde det jeg plejer, men det er helt ok, for jeg pressede heller ikke mig selv. Skal jo holde til 4-i-rap på lørdag som jeg har glædet mig til i lang tid. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 14. december 2010 at 18:34

  Sej sild – det er lige, hvad du er 🙂

  • Reply Catarina 14. december 2010 at 18:41

   @Helle K.: Hi hi så er vi to søde – for med alt det sneskovling du har gang i sååå. 🙂

 • Reply Fru E 14. december 2010 at 19:32

  Bedre end jeg kan forbrænde imens jeg sidder i sofaen og arbejder 🙁

  • Reply Catarina 14. december 2010 at 19:49

   @Fru E: Det lyder ikke som nogen hyggelig aften. Pas på dig selv ikke. 🙂

  Skriv gerne en kommentar