Menu
Motion

Det gik ok

Det var ikke den bedste spinning time jeg har haft, men det gik selvom jeg blev afbrudt af hosten et par gange undervejs. Jeg nåede slet ikke at forbrænde det jeg plejer, men det er helt ok, for jeg pressede heller ikke mig selv. Skal jo holde til 4-i-rap på lørdag som jeg har glædet mig til i lang tid. 🙂

4 kommentar

 • Helle K.
  14. december 2010 at 18:34

  Sej sild – det er lige, hvad du er 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. december 2010 at 18:41

   @Helle K.: Hi hi så er vi to søde – for med alt det sneskovling du har gang i sååå. 🙂

   Reply
 • Fru E
  14. december 2010 at 19:32

  Bedre end jeg kan forbrænde imens jeg sidder i sofaen og arbejder 🙁

  Reply
  • Catarina
   14. december 2010 at 19:49

   @Fru E: Det lyder ikke som nogen hyggelig aften. Pas på dig selv ikke. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar