Menu
Livet

Studieretning

Sønnike valgte jo studie retning her i foråret inden han overhovedet fik at vide om han var blevet optaget på OTG i Odense. Her det første halve år har de noget der hedder et grundforløb, som næsten ikke har noget med deres valg af studieretning at gøre. De starter først på deres valgte studieretning her efter juleferien.

I dag var så dagen hvor han fik at vide, om han var kommet ind på sit 1 prioritet eller om han måtte nøjes med hans 2. prioritet. Jeg har lige fået en sms fra sønnike, han er kommet ind på sit 1. prioritet. Så det er lidt af en glad dreng jeg har mig og han glæder sig helt vildt til at komme i gang med de nye fag.

Han valgte studieretning er:
Kommunikation/IT på A-niveau
Engelsk på A-niveau
Samfundsfag på B-niveau. (Han er vild med samfundsfag og et ked af at han ikke kan få det på A-niveau. 😉 )

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

  • Catarina
    15. december 2010 at 13:40