Sent igang og tidligt fri

I dag skule jeg først møde på kurset klokken 10 og det vel og mærket inde i Odense på AMU fyn. Efter en rundvisning af Lotte som er en yderst kompetent kvie der ved rigtig meget om alle slags kurser, stod vi ved indgangen igen og nu var klokken 11:15. Vi måtte blive og spise hvis vi ville, eller vi kunne tage hjem – gæt hvad vi alle valgt. Nemlig… vi tog alle hjem.

Men sikke et føre det er i Odense nu, og det gør det ikke bedre, at der er alt for mange på vejene som er for nervøse og det resultere så i, at de sider fast på små bakker. Altså, hvis man er så nervøs for at køre bil i snevejr, så lad dog for pokker være 😕

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.