Menu
Hverdagen

Sent igang og tidligt fri

I dag skule jeg først møde på kurset klokken 10 og det vel og mærket inde i Odense på AMU fyn. Efter en rundvisning af Lotte som er en yderst kompetent kvie der ved rigtig meget om alle slags kurser, stod vi ved indgangen igen og nu var klokken 11:15. Vi måtte blive og spise hvis vi ville, eller vi kunne tage hjem – gæt hvad vi alle valgt. Nemlig… vi tog alle hjem.

Men sikke et føre det er i Odense nu, og det gør det ikke bedre, at der er alt for mange på vejene som er for nervøse og det resultere så i, at de sider fast på små bakker. Altså, hvis man er så nervøs for at køre bil i snevejr, så lad dog for pokker være 😕


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar