Menu
Hverdagen / Motion

Motionsblog

Nu er det ikke sådan at bloggen er ved at forvandle sig til en motionsblog, men lige for tiden, fylder motionen mere i mit hoved og liv end ellers. Således også i dag, hvor jeg startede med en lille 5 km. løbetur, inden jeg skulle til et møde inde på fagforeningen/jobklub. Et ret godt møde, hvor vi fik indsigt i JTI – Jungiansk Type Indeks, som er meget lig Belbin som jeg og min tidligere adeligt tog, ikke desto mindre ret så interessant.

Efter mødet i jobklubben, var jeg lige hjemme og vende, får sat lidt vasketøj over, taget noget andet ned og lagt sammen, inden turen atter gik til endnu en spinningtime, denne gang med cykelbukser. 😉

Cykelbuks

Sikke en fornøjelse og en helt anderledes oplevelse, med sådan et par bukser på. Jeg glæder mig allerede til i morgen kl. 9, for da smutter jeg til endnu engang til spinning.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Madame
  21. august 2009 at 20:50

  Hvor er det flot, at du motionerer så målrettet! Og de cykelbukser ser rigtig smarte ud – så er man da godt polstret 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. august 2009 at 07:16

   Madame
   Ind imellem er det nødvendigt at gi’ den en ekstra skalle. 🙂

   De der bukser, er rigtig godt polstret.

   Reply
 • Fru E
  21. august 2009 at 23:29

  Må jeg høre hvor du har købt disse? Jeg leder nemlig stadig efter et par gode af slagsen 🙂

  Og kender godt det med, at motionen fylder meget. Det gør det også her med spinning, vægt- og løbetræning i motionscenter og fra næste uge kommer svømningen på.

  Man har det så godt bagefter 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. august 2009 at 07:18

   Fru E
   Den har jeg som købt i Markussen Sport – det ved du jo godt hvor er. 😉

   Man har det rigtigt godt bagefter og det er fedt at mærke at kroppen og hjertet arbejder. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar