Motionsblog

Nu er det ikke sådan at bloggen er ved at forvandle sig til en motionsblog, men lige for tiden, fylder motionen mere i mit hoved og liv end ellers. Således også i dag, hvor jeg startede med en lille 5 km. løbetur, inden jeg skulle til et møde inde på fagforeningen/jobklub. Et ret godt møde, hvor vi fik indsigt i JTI – Jungiansk Type Indeks, som er meget lig Belbin som jeg og min tidligere adeligt tog, ikke desto mindre ret så interessant.

Efter mødet i jobklubben, var jeg lige hjemme og vende, får sat lidt vasketøj over, taget noget andet ned og lagt sammen, inden turen atter gik til endnu en spinningtime, denne gang med cykelbukser. 😉

Cykelbuks

Sikke en fornøjelse og en helt anderledes oplevelse, med sådan et par bukser på. Jeg glæder mig allerede til i morgen kl. 9, for da smutter jeg til endnu engang til spinning.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Motionsblog”

 • Må jeg høre hvor du har købt disse? Jeg leder nemlig stadig efter et par gode af slagsen 🙂

  Og kender godt det med, at motionen fylder meget. Det gør det også her med spinning, vægt- og løbetræning i motionscenter og fra næste uge kommer svømningen på.

  Man har det så godt bagefter 🙂

  • Fru E
   Den har jeg som købt i Markussen Sport – det ved du jo godt hvor er. 😉

   Man har det rigtigt godt bagefter og det er fedt at mærke at kroppen og hjertet arbejder. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.