Menu
Motion

En sløv slutning på marts

Et eller andet sted, havde jeg faktisk regnet med, at jeg her i marts ville kunne overgå mig selv, sammenlignet med februar. Marts har jo som bekendt 31 dage og februar kun 28, men jeg nåede langt fra op på havd jeg havde regnet med at træning, både den gående og spinning. Jeg fik koplet en ny træningsform på, nemlig junglesport, men selvom den kom på, så sløvede jeg af på den, den sidste 1 ½ uge. Faktisk har jeg haft en del at rende til og skulle står stand-by for, at jeg ikke har gået til og fra jobbet.
Men de ialt 113,01 km de er blevet gået, og 12.354 kcal forbrændt, samt de 35t54m det samlet er blevet til, er jo meget bedre end slet ingen ting og bare det, at jeg har fået pulsen godt op i denne måned, er jo sundt, når man når min alder, ligesom de nye muskler har jeg også opdaget, at jeg har, så er det slet ikke så ringe. At det så levner plads et par store portioner is er jo bare et plus.

Jeg tror faktisk ikke det er muligt at rette op på det i den kommende måned, for april indeholder kun 13 arbejdsdage og en masse selskablighed, så træningen må vige pladsen. Men det jeg kan få plads til, det vil jeg nyde.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Aargang73
  31. marts 2017 at 20:41

  Mindre end februar eller ej, du har alligevel trænet mere end mange af os andre, vil jeg tro… 113 km gåtur er ikke så ringe endda og så næsten 4 timer core. Det lugter af vaskebræt til sommer 😉 Du kan godt være stolt over dig selv! God weekend og husk at nyde din is …

  Reply
  • Catarina
   1. april 2017 at 07:57

   Jeg satser på der er lidt flere muskler til bikinisæsonen, end der var sidste år. Eller i det mindste indre fedt, selvom der ikke var meget af det sidste sommer. 🙂

   Reply
 • Karin
  1. april 2017 at 08:35

  Kalenderen har flere dage at fylde ud i marts end i februar – helt enig. Det er så lige de aftaler der står, kontra dit velvære, husk du kan ikke blæse og have mel i munden.
  Jeg ved jo bare hvor svær det er med min kalender, fordi arbejdstiden hedder 9.30 – 14.00. Som en kollega sagde, så kan du jo bare gøre de ting du ville fra 12.00 – 14.00 før arbejde, hm…. mine meditationsøvelser og afslapning efter 4 timer arbejde, kan ikke gøres før arbejde. Og ligge praktiske ting ind, det dræner mig også, så tiden fra jeg vågner, kl. 5.00 – 5.30 til jeg skal afsted på job er i og for sig spiltid, det er min kroniske stress/udbrændthed der begrænser mig, ikke dovenskab.
  Jeg ved du er god til at tage vare på dig selv, du er kommet med mange gode skulderklap til mig gennem tiden, når jeg har været ved at falde tilbage i gammel gænge, både ubevidst, men også med dejlige kærlige ord. Derfor bekymre det mig ikke, du ikke nåede målet i marts, for når bikinien kommer på, har du forbrændt det overskydende fedt. 😉

  Reply
  • Catarina
   3. april 2017 at 09:16

   Det er ikke altid let at få tid til at det man gerne vil og nogle ting skal ikke gøres sendt, men snarre tidligt. Jeg er ikke skuffet over jeg ikke nåede så meget, for så nåede jeg bare noget andet. Det man bliver stresset over er det man ikke når – så baren skal ikke sættes for højt, hvilket jeg heller ikke gør.

   Reply

Skriv en kommentar