Menu
Bloggeriet

I dag for 10 år siden #9

Der er løbet meget vand i åen siden dengang. For 10 år siden, havde vi huset fuld af teenagere der havde medbragt computere, både bærbare og stationære, skærme og masser af ledninger. Der var ‘net party’ i ungdomsafdelingen. De der ‘net parties’ blev med årene udvidet til at varer hele weekender, men til sidst, da lektierne blev flere og andre interesser tog over, løb de ud i sandet. Det var nu hyggelige tider, dengang med de små drenge, som vi kendte så godt. Nu vil jeg hoppe under bruseren og gøre mig klar til en lang kørertur. Jeg smutter nemlig en tur til Aalborg, hvor jeg har en frokostdate med den unge mand som holdt net party for 10 år siden. Nøjjj, hvor jeg glæder mig.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Så er det snart sengetid 1. APRIL 2007

Efter at have spillet i snart mange timer, er det ved at være sengetid. Så de unge mennesker får lige en halv times tid mere, så slukker jeg for netværket og siger godnat og sov godt. netparty.jpg
— Du kan se indlægget her og de kommentarer det afstedførte.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin
  1. april 2017 at 09:01

  Dejlige minder fra en svunden tid dukker op.
  Der hvor jeg boede da sønnike gik til lan parties, var der plads til 2 spiseborde i forlængelse af hinanden, normalt 18 spisepladser, men kun 10 pc skærme med kabinet. Vi fandt også kun en hub med 10 indgange, det var jo lang tid før wifi 🙂
  Cykelanhængere havde vi flere af, når sønnen skulle ud til lan arrangementer, Skærm i en ene, kabinet og øvrigt i den anden. Alt pakket godt ned.
  Min søn er født i 1985, og det var tiden omkring millennium, så det er historie ;-).
  Gode minder.
  Ønsker dig en god tur til Aalborg.

  Reply
  • Catarina
   3. april 2017 at 09:18

   Det hed faktisk også lan, men det var først da de blev et par år ældre. 😊
   Men hold nu op hvor har jeg igennem tiden haft en mega træt dreng om søndagen, efter sådan en weekend, fyldt med fast-food, og ingen søvn. Men de hyggede sig.

   Reply
 • Ingrid
  1. april 2017 at 22:00

  Det var tider det da barna fortsatt bodde hjemme og jeg fikk stelle med dem, men alt til sin tid. Jeg skulle gjerne ha skrudd tiden tilbake og blitt der en stund til. God tur til Ålborg. Jeg har også lyst å dra en tur dit til uken. Hva finner man på i Ålborg egentlig?

  Reply
  • Catarina
   3. april 2017 at 09:20

   Det var en dejlig tid da de boede hjemme, men det er også dejligt at der er kommet selvstændige unge mennesker ud på den anden side.
   Dert er rigtig meget at se i Aalborg og det er en enormt hyggelig by, bare at slentre rundt i 🙂

   Reply
 • Celena
  2. april 2017 at 12:53

  What a nice memory! Amazing also to remember how much technology has changed over the past 10 years 😉

  Reply
  • Catarina
   3. april 2017 at 09:20

   It’s rely amazing and PC wanes normal, when I was 20 😉

   Reply

Skriv en kommentar