Menu
Familieliv

23 år i dag, hvor er årene blevet af

I dag fylder denne smukke unge mand 23 år. Jeg kan slet ikke finde ord for, hvor stolt jeg er, over at havde fået lov til at blive mor for sådan en dejlig dreng. Tænk, at det i dag er 23 år siden jeg fødte ham. Det er ufatteligt, hvor hurtigt de år er gået. Han er sådan et så fint og dejligt menneske, med hjertet på rette sted. Jeg er enormt stolt over, at han igenne hele livet har været har udvist tålmodighed, kærlighed og omsorg for de mennesker han har mødt på sin vej. Han er målbevidst og har forfulgt sine drømme og til næste sommer bliver han færdig med sin kandidat fra Aalborg Universitet og det efter 18 års non-stop skolegang. Jeg er i den grad imponeret over han flid.

Tillykke Skatmand – må din dag blive lige så vidunderlig som du er ♥ ♥ ♥

6 kommentar

 • Karin
  3. april 2017 at 07:52

  Hjertelig tillykke til og med ham.
  Hvor tiden dog flyver af sted, tankerne går tilbage til da du kørte til Als med ham på efterskole, det var lidt før han begyndte der, jeg faldt over din blog og kom i gang med at følge dig fast.
  Du nød med garanti dagen i lørdags i Aalborg – hvor du forkælede ham så meget som muligt.
  God dag til dig.

  Reply
  • Catarina
   3. april 2017 at 09:21

   Tusinde tak skal du have Karin.
   Ja, Als, det var tider og faktisk 7 år siden nu. Vildt. 😉
   Jeg havde en vidunderlig tur i lørdags og der skal nok komme billeder derfra. Det var for øvrigt nok meg der blev mest forkælet 😉

   Reply
 • Helle K.
  3. april 2017 at 08:00

  Tillykke med ham 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. april 2017 at 09:22

   Tak Helle. 🙂

   Reply
 • Aargang73
  5. april 2017 at 19:32

  Stort tillykke med din skønne søn! Ja, de 23 år er sikkert bare fløjet af sted, på samme måde som de 19 der er smuttet side jeg fik min den første. Man prøver på at holde fast i tiden, men det kan jo som bekendt ikke lade sig gøre. Det lyder som om din søn er meget målbevidst – bare tanken på at læse 18 i træk! Jeg var nødt til at tage ikke mindre end 15 sabatår, før jeg fik lyst og energi til at læse igen. Og så blev det kun til en bachelor…

  Reply
  • Catarina
   8. april 2017 at 07:45

   Mange tak skal du have 😀 Årene er forsvundet og jeg synes jo ikke selv at jeg er bleve meget ældre, men det er jeg jo. 😉
   Man skal huske at nyde årene selvom man som småbørnsfamilie synes der er meget at se til, for pludselig en dag er de voksne og flytter hjemmefra.

   Reply

Skriv en kommentar