Menu
Familieliv

Det’ min føs’dag i dag

Jeps det er ganske vist, i dag har jeg fødselsdag og det er en halvrund en af slagsen. Jeg har tilladt mig at taget en fridag. Hvis man ikke kan tage en fridag på sin fødselsdag.

I år bliver der ikke det store festivitas, selvom jeg mener at man skal fejre alle fødselsdage, for hvis man ikke fejre sådan en begivenhed, hvad er der så tilbage. Men altså ikke helt så meget “fest” i år.

Min fødselsdag bliver fejret med morgenmad hos mine forældre om et par timer og i aften kommer der en enkelt gæst, det er hvad det bliver til i år. Det passer mig fint med en af de mindre fødselsdagsfester, for vi har faktisk haft en del på “plakaten” her de sidste uger og det ser lidt ud til at fortsætte. I morgen lørdag skal vi til et stort arrangement. Det er den årlige fest med Sørens studiekamerater og da der deres 30 års jubilæumsfest s¨kommer det nok ikke til at gå stille for sig. Faktisk var det egentlig sidste år, men der blev det ligesom ikke til noget pga. Corona, så skal det nok blive godt i år.

6 kommentar

 • Kirsten / Helt ude Vestpå
  3. september 2021 at 23:28

  Stort tillykke med fødselsdagen, søde. Jeg håber du er blevet fejret med masser af hygge.

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   4. september 2021 at 09:24

   Godmorgen Kirsten
   Mange tak for din søde hilsen. Ja, jeg blev fejret og nød hele dagen i det bedste selskab 😀
   Du ønskes en rigtig dejlig weekend.
   Knus
   Catarina

   Reply
 • Layoni
  5. september 2021 at 10:44

  Stort forsinket tillykke med fødselsdagen Catarina ☺ håber du har haft en dejlig dag, og vejret kan vi så takke dig for ☺ en fantastisk god sensommer ☺
  Rigtig god søndag

  Reply
  • Catarina
   28. september 2021 at 19:11

   Tusinde tak skal du have Layoni. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. december 2021 at 08:55

  Hjertelig tillykke, præcis som jeg skrev dengang, for meget lang tid siden snart 😉

  Så enig med dig, selvfølgelig skal dagen markeres. En fødselsdag, en højtid, et jubilæum, eller måske en anden form for anledning. Det er altid hyggeligt lige at stikke hovederne sammen omkring en kop kakao, kaffe, te og eller lidt mad til maven. Lidt bobler at skåle med.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:44

   Mange tak kære Karin 😀

   Reply

Skriv en kommentar