Menu
Hos os

Bryllupsdag i varmen

Flag
I dag fejre mine forældre 47 års bryllupsdag og de gør det et meget eksotisk sted, nemlig i Hua Hin i Thailand. De er nået til den sidste del af deres rundrejse i Vietnam/Thailand, som jo har varet i tre uger og her den sidste uge bruges på afslapning og små hyggelige ture, inden de vender næsen hjemad igen på lørdag. Jeg sendte dem en sms med et stort tillykke fra os alle og fik svaret…

Hej. Tak skal I have. Har været ude og ride på elefant. Varmt, næsten for varmt 39 grader. Far og Mor.

Jeg gad da godt, at her var 39° elsker varme. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

15 Kommentar

  • Catarina
    7. marts 2011 at 13:37