Menu
Familieliv

Freja blev døbt

I går var vi inviteret til barnedåb over ved den lille familie. Lillesøster Freja skulle døbes. Vi skulle være i kirken kl 10, så vi kørte hjemmefra omkring 8:15, da vi gene tager en lille (tisse)-pause et sted på sjælland. Turen var som ofte smuk og da solen jo står senere og senere op, fik vi en smuk solopgang at kører i.

Vi ankom til kirken sammen med de fleste andre og ved døren, stod Christian, som have taget flyveren fra Aalborg til København. Denne lørdag var der 2 barnedåb (og faktisk var der en begavelse lige efter – liv og død følges ad) og begge piger hyggede sig og sad og kikkede sig omkring.

Efter dåben var der frokost og mens vi andre fik os bænket og snakken gik lystigt, snuppede Freja sig en lille lur under alle jakker og frakker.

Efter en dejlig dag med begge de unge menneskers familier og vores dejlige drenge, kørte vi Christian til S-toget, da han skulle lige ind til København og loppe lidt rundt, inden han igen skulle flyve mod Aalborg. Tænk… det var billigere og ikke mindst hurtigere for ham, at flyde fra Aalborg, end det ville være med tog.

Vi selv landede herhjemme omkring 18:30 og skiftede jakkesæt ud med almindeligt afslappende tøj og nød så det sidste af lørdagen i vores eget selskab.

5 kommentar

 • Celena
  17. oktober 2021 at 15:49

  What a nice trip- that sunrise is gorgeous!! Congratulations to little Freya! She has the same kind of strawberry birthmark as Oliver had (it disappeared when he was around 5)- it is a sign of good luck and happiness. Wishing you a great week ahead!
  xox

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2021 at 17:27

   It sure was and we rely enjoyed being with the family. The mark Freja has is called a Stork bite, af like the strawberry mark, it also disappear within the first years 😀
   Have a nive sunday and thank you for your comment Celena 😀

   Reply
 • Lone Pedersen
  18. november 2021 at 19:39

  Hej Catarina.
  Jeg ville blive glad for at få at vide, hvilken en størrelse bradepande, der skal bruges, til din chokoladekage med kærnemælk og natron? Der står ingen størrelse på formen i din opskrift?
  Med venlig hilsen
  Lone Pedersen

  Reply
 • Karin Abildhauge
  28. december 2021 at 09:06

  Så hyggelig en dag. Tænk det ikke tager længere tid for jer. Smukt med solopgangen hen over Storebælt.
  Jeg forstår godt Christians valg, og samtidig tænker jeg, grøn omstilling, der skal altså foretages en masse ændringer, før valget er til denne fordel.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:53

   Det havde taget alt for lang til for Christian og så havde han nok ikke valgt at tage med – men ja, grøn omstilling på den hurtige måde havde været dejligt 😀

   Reply

Skriv en kommentar