Menu
DIY

Trilogi af havdyr

Mange af jer der læser med her, ved at jeg godt kan lide at sidde og fedte med tegning og malerier på både papir og på iPad’en med appen Procreate.

De sidde par år, er det mest blevet til malerier på iPaden, da farver, blyanter og pensler på den ikke sviner og alt er med i en lille og overskuelig udgave. For det eneste jeg bruger er Procreate appen og Apple Pencil (Apple pennen) og min iPad mini 5.

Ovenstående 3 billeder er alle lavet i Procrate, og det startede med blæksprutten som så fik følgeskab af søhesten. Da jeg havde lavet 2 i sammen farveskala, så skulle der også en tredje til, for det passer ligesom bedst. Men hvad skulle det være….

Da vi var på Maldiverne, spottede jeg altid som den første skildpadderne, så derfor blev det sådan én, som dermed sluttede denne lille runde af havdyr.

De første 2 er ramte ind og skildpadden har jeg rammen en til, men den er endnu ikke kommet ud af iPad’en, men når den gør, så kommer den i sammen ramme som de 2 andre og så skal de op og hænge.

5 kommentar

 • Kirsten / Helt ude Vestpå
  14. oktober 2021 at 23:45

  Hvor er du dygtig til at tegne, – hvem der bare havde de evner ha-ha. De er så flotte, så jeg kan godt forstå du vil have dem op og hænge.

  Er det ikke skønt, at man kan blive så inspireret på sine rejser?!

  God weekend 🙂

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2021 at 07:29

   Ahh ikke dygtig, men jeg hygger mig med processen fra hvidt lerrede til færdigt resultat, også selvom det til tider tager lang tid. Og med tiden er jeg blevet bedre og mere tilfreds og nu synes jeg faktisk de er ok til at hænge i den ene entre 😀
   Det er dejligt at ens rejser kan inspirere én og man kommer dermed til at mindes hele rejsen 😀
   God søndag til jer og tak for din kommentar 😊

   Reply
 • Siden sidst… – Catarina.dk
  20. december 2021 at 17:03

  […] havdyrsbilleder er kommet i ramme og hænger nu i entren sig passer fint til den røde hoveddør vi har her i […]

  Reply
 • Karin Abildhauge
  28. december 2021 at 08:58

  Vildt du kan. Og det ligner virkeligt. Så sejt.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:52

   Jeg hygger mig med det, og jeg kan mærke at jeg – efter egen mening – bliver bedre og bedre 😀

   Reply

Skriv en kommentar