Menu
Livet

Selvforkælelse

En halv time efter jeg var kommet hjem fra arbejde i dag, havde jeg en aftale med en negledame i kongensgade, så Søren og jeg nåede kun lige at få en hurtig kop kaffe og en lille snak om min dag, inden jeg hoppede på cyklen og kørte op til Kongensgade og Clinique Cisto.

Det er første gang jeg skulle have ordnet negle hos Clinique Cisto., så jeg var lidt spændt på om jeg ville være tilfreds med resultatet. Jeg fik fortaget en negle behandling, som bestod af en manicure. Det vil sige, at jeg fik filet mine negle ret meget ned (de var pænt lange), neglene blev poleret og mine neglebånd blev skubbet op og tilklippet en smule. Sidst men ikke mindst, havde jeg på forhånd bestilt fransk manicure med Shellac som forstærkning til mine egne negle, ikke at de har brug for det, for de er meget stærke og hverken flækker, eller knækker, men det er altid godt at få dem forstærket lidt.

Jeg er ret godt tilfreds med resultatet og ikke mindst den grundighed der blev lagt for dagen. Jeg kan godt forestille mig, at det bliver min foretrukne sted til negle.

4 kommentar

 • Celena
  13. oktober 2021 at 11:45

  They look so nice! I tried to get manicures done but they are destroyed after 30 minutes of being home again 😉 Enjoy!

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2021 at 07:26

   I gen Chellack and they last were good even after cleaning and everything else 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  28. december 2021 at 08:54

  Åh det er så pænt, jeg ved mange er vilde med det.

  Jeg har prøvet, også flere gange, med lignende behandling, Det fandt jeg ud af, er det ikke var en selvforkælelse for mig. Jeg kunne ingenting, manglede følelsen i mine fingerspidser, det var jo pludselig neglene der kom først, og ja, fik alt for hurtigt defektheder, en manicure , hvor negle, neglebånd bliver behandlet er fint for mig, så lakere jeg selv, hvis der er en anledning, og påklædningen mangler dette sidste look.
  Som jeg godt ved, min sjæl og sind er ikke feminin, jo jeg er kvinde, jeg er feminist. Det er så bare ikke de smukke negle, og sko med hæl, der betyder det store for mig. 😂😂🤣🤣

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:51

   Ha ha, jeg er også glad for at det er mine egne negle og ikke kunstige, det kunne jeg heller ikke have – neutra tak 😀

   Reply

Skriv en kommentar