Menu
Hverdagen

Selvforkælelse

En halv time efter jeg var kommet hjem fra arbejde i dag, havde jeg en aftale med en negledame i kongensgade, så Søren og jeg nåede kun lige at få en hurtig kop kaffe og en lille snak om min dag, inden jeg hoppede på cyklen og kørte op til Kongensgade og Clinique Cisto.

Det er første gang jeg skulle have ordnet negle hos Clinique Cisto., så jeg var lidt spændt på om jeg ville være tilfreds med resultatet. Jeg fik fortaget en negle behandling, som bestod af en manicure. Det vil sige, at jeg fik filet mine negle ret meget ned (de var pænt lange), neglene blev poleret og mine neglebånd blev skubbet op og tilklippet en smule. Sidst men ikke mindst, havde jeg på forhånd bestilt fransk manicure med Shellac som forstærkning til mine egne negle, ikke at de har brug for det, for de er meget stærke og hverken flækker, eller knækker, men det er altid godt at få dem forstærket lidt.

Jeg er ret godt tilfreds med resultatet og ikke mindst den grundighed der blev lagt for dagen. Jeg kan godt forestille mig, at det bliver min foretrukne sted til negle.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

6

2 Kommentar

 • Celena
  13. oktober 2021 at 11:45

  They look so nice! I tried to get manicures done but they are destroyed after 30 minutes of being home again 😉 Enjoy!

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2021 at 07:26

   I gen Chellack and they last were good even after cleaning and everything else 😀

   Reply

Skriv en kommentar