Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Onsdagsfrokost

I onsdags var vi på en af Odense forholdsvis nye restauranter. Restaurant Værdsat som laver smørrebrød på en anden måde end, det klassiske danske smørrebrød.

Søren startede med en hønsesalat, Anita og jeg valgte den pocherede æg med rejer og hollandaise. Tartar af hakket kalveinderlår fik vi alle som 2. stykke og da Anita og jeg ikke havde spist hele dagen, sluttede hun og jeg af med, en confiteret and.

Alle stykker så ualmindelige godt ud og de smagte som sådan også ok. Men….. ja de smagte mere eller mindre ens. Det pocherede æg med rejer, skilte sig ud ved, at vi kunne smage ægte og hollandaisen var pisket til en luftig skum som ikke på nogen måde overdøvede ægget og rejerne. De andre stykker var alle blandet med en mayo – dog forskellig, selv tartaren og det gjorde, at de bare smagte ens. Super ærgerligt, nå nu alt så så lækkert ud.

Vi har ikke tænkt os at spise der igen, for de er bestemt ikke billige og når så smagen er “ens”, vil vi heller spise et klassisk stykke smørrebrød. Nu er det prøvet og så ved vi hvad vi ikke skal. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. december 2021 at 09:12

  Et stykke klassisk smørebrød kræver noget helt særligt, hvis det skal have en konkurrent 🤣 Og ja, vore favoritter tåler ikke en efterligning.
  Selvfølgelig skal det prøves, så det er muligt at have en solid begrundelse parat for at takke nej.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:53

   Vi skal ikke derop igen, det er det ikke værd – vi er nok mest til de klassiske ;D

   Reply

Skriv en kommentar