Menu
Kunst, kultur, sport & restaurantbesøg

Onsdagsfrokost

I onsdags var vi på en af Odense forholdsvis nye restauranter. Restaurant Værdsat som laver smørrebrød på en anden måde end, det klassiske danske smørrebrød.

Søren startede med en hønsesalat, Anita og jeg valgte den pocherede æg med rejer og hollandaise. Tartar af hakket kalveinderlår fik vi alle som 2. stykke og da Anita og jeg ikke havde spist hele dagen, sluttede hun og jeg af med, en confiteret and.

Alle stykker så ualmindelige godt ud og de smagte som sådan også ok. Men….. ja de smagte mere eller mindre ens. Det pocherede æg med rejer, skilte sig ud ved, at vi kunne smage ægte og hollandaisen var pisket til en luftig skum som ikke på nogen måde overdøvede ægget og rejerne. De andre stykker var alle blandet med en mayo – dog forskellig, selv tartaren og det gjorde, at de bare smagte ens. Super ærgerligt, nå nu alt så så lækkert ud.

Vi har ikke tænkt os at spise der igen, for de er bestemt ikke billige og når så smagen er “ens”, vil vi heller spise et klassisk stykke smørrebrød. Nu er det prøvet og så ved vi hvad vi ikke skal. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

2

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar