Menu
Familieliv

Sikke meget


Her i morges tjekkede jeg for Gud ved hvilken gang, om min kørekort app var opdatere med mit nye kørekort. Og minsandten om der ikke var poppede en besked op i toppen, om at kortet var ugyldigt. Jeg fik deaktiveret det gamle kort og opdaterede med NemId og mit pas og endelig var det nye kort klar. Og sikke meget jeg nu må kører med – selv traktor står angivet. Så jeg må vidst heller se at finde sådan én 😀

Det fysiske kort er endnu ikke ankommet, men mon ikke, det kun drejer som et par dage før det lander i postkassen.

Søren har endnu tilgode at få både det fysiske og en opdaterieng.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. december 2021 at 09:22

  Endnu engang tillykke. Sikke en liste.
  Mit består kun af BE. Jeg fravalgte knallert i mine unge dage, cyklen var min ven. Og det er bo mit i en mindre provinsby, med banegård og rutebilstation der begge var knudepunkter, hvorfor så. Jeg var allerede dengang lidt af en lille miljø aktivist, det blev støbt tilbage i oliekrisen i 1972 – 1973.
  At jeg så i dag har bil, endda en diesel, var virkelig en overvindelse. Og ja, den kører da omkring 30.000 km om året, og ja, mange af de steder den bevæger sig hen, har ikke løsninger med den offentlige transport.
  Det bliver bare så godt for jer begge.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:54

   Ja, der er kommet ekstra på og mere end jeg regnede med – de der knattert ting, vidste jeg ikke kom på – men det gjorde de med det nye 😀

   Reply

Skriv en kommentar