Menu
Hos os

Sikke meget


Her i morges tjekkede jeg for Gud ved hvilken gang, om min kørekort app var opdatere med mit nye kørekort. Og minsandten om der ikke var poppede en besked op i toppen, om at kortet var ugyldigt. Jeg fik deaktiveret det gamle kort og opdaterede med NemId og mit pas og endelig var det nye kort klar. Og sikke meget jeg nu må kører med – selv traktor står angivet. Så jeg må vidst heller se at finde sådan én 😀

Det fysiske kort er endnu ikke ankommet, men mon ikke, det kun drejer som et par dage før det lander i postkassen.

Søren har endnu tilgode at få både det fysiske og en opdaterieng.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

2

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar