Menu
Familieliv / Kunst, kultur, sport & mad

Siden sidst…

Nøj… hvor har jeg bare ikke været særlig flittig til at skrive her på bloggen og faktisk er det noget der irriterer mig vildt meget. For jeg kan jo godt lide at have styr på tingene…. men det er som om jeg bare ikke får sat mig ned og får skrevet i tide når tingene sker. Ikke fordi det der sker er helt vildt, for det er jo et helt og aldeles almindeligt liv vi lever uden så mange dikkedarer. Nogen vil måske betegne det som kedeligt, men ikke os – vi er nemlig også bare helt almindelige mennesker.

Nedenfor er finder du en lille liste over de ting der er sker, så hvis du kun vil se listen eller hoppe ind på et par af overskrifterne, så har jeg gjort det let ved at linke til de forskellige afsnit i dette ret så lange indlæg. 🙂

Ny bil

Ja, vi har fået ny bil. Det er en plugIn Hybrid og det var også én af grundene til at vi her i efteråret skulle have nyt kørekort. Den nye bil vejer 300 kg mere end den gamle, så nu kom vi over grænse på de 3500 kg. som man må køre med på et almindeligt kørekort. Bilen bestilte vi allerede før sommerferien, men der var en del måneders ventetid, så derfor startede vi bare med at tage trailer kørekort, så var det da i hus.

Nu er det denne bilen jeg kører i til og fra arbejde og det betyder også, at jeg kun kører på el. og det er kun på de lange ture og ture med campingvognen at vi bruger benzin. Vi har stadig den lille bil, da den ikke “spiser” mange håndører at have. Men den nye er den vi bruger mest.

Billederne er kommet op og hænge

Mine havdyrsbilleder er kommet i ramme og hænger nu i entren sig passer fint til den røde hoveddør vi har her i lejligheden .

Et smut i Aalborg

Dem af jer der følger mig på Instagram har allerede set, at jeg så har været et smut oppe ved sønnike i Aalborg. Vi havde en skøn dag sammen og fik travet godt omkring i byen og set en del. Vi var heldig med vejret, det var ikke alt for koldt og det holdt også tørt det meste af tiden.

Sønnike havde fundet et par dejlige steder vi kunne spise. Først brunch og sener på aftenen et lækker sted til aftensmad, inden jeg igen kørte mod Fyn.

Julestue weekend

Selvom vi er flyttet til Odense, så skal vores tradition med julebagning og juleguf ikke ændres. Så den sidste weekend i november kom familien fra sjælland hjem og det samme gjorde Christian. Den eneste vi manglede var Daniel, som starten af året flyttede til Riga for at bo og arbejde.

UMAGICA – Enchanted Winter Forest var på besøg i Odense, nærmere bestemt Kongens Have og jeg havde sørget for at vi fik biletteer til at se “lysshowet” sidst på lørdagen.

Det var som ok flot, men vi havde alle forventet at der var noget mere som vi skulle interagere med og ikke bare gå rundt på en fastlagt sti og se lysene. Efter lidt varmt at drikke i en af boderne, gik vi det sidste stykke rundt, inden vi stille og roligt gik hjemad. Vi blev enige om, at det behøvede vi ikke se en anden gang, så heller en tur i Zoo.

Jeg var syg

Hele 2 gange med 10 dages mellemrum har jeg været syg. Heldigvis hvor igen af gangende corona, men “bare” en ordentlig omgang forkølelse, ondt halen og feber, ja, det kunne lyde som corona, men jeg er blevet testet i hoved og r**.

Nu er det overstået og jeg synes ikke jeg behøver flere ture af den slags og heller ikke andet.

Julefrokost i firmaet

Årets julefrokost i formået var en af de stille og rolige af slagsen, hvilket passede mig yders godt, da jeg lige havde være syg med snot i hele hovedet.

Vi startede tidligt på en restaurant i Odense centrum, hvor vi fik en lækker 3-retters menu. Efter mande skulle vi ind og se Christian Fuhlendorffs show, “Det sjovt” i Odeon.

Christian Fuhlendorff som er standupper, havde kun sig selv og en skammel til et vandglas på scenen, men han formåede at være skarp, morsom og meget vittig og vi fik os et godt grin.

Efter forestillingen fandt vi vej til et bryghus hvor vi fik lidt væske og hvor snakken gik. Da nogle af kollegaerne begyndte at bryde op, sagde jeg også pænt farvel og gik de 1200 meter hjem. Hjemme i god tid og uden tømmermænd. Dejligt!

Julebal på Anarkist

Dagen efter julefrokosten med firmaet skulle jeg til julebal på Anakist som i samarbejde med Lørups Vinstue og Den Gamle Kro afholdt julebal på bryggeriet.

Underholdning var med ingen ringere end Susi og Leo – det var inden de begge fik corona.
De var en stor julebuffet og masser af forskellige øl.

Programmet lød således:
17.00-18.00: Ankomst og velkomst på Anarkist. Vi var 2 personer og blev derfor placeret ved et bord med 2 andre. Det var en sødt ældre ægtepar og vi kunne sagtens hygge os med dem mens en DJ sørgede for julehygge musik fra både nutiden og fra de glade ´80’ere
18.00-21.00: Julebuffet af Den Gamle Kro
21.30: Susi & Leo gik på senen.

Min veninde og jeg havde en skøn aften og sikke en fest de to nordjyder kunne levere. Da aftenen var ved at gå på held og vi ligesom havde på nok, cyklede vi hjem og landede her lige før midnat.

Asbjørn 3 år

I starten af december blev vores dejlige barebarn Asbjørn 3 år og fødselsdagen blev fejret med manér med alt hvad der høre sig til. Vi have en super dejlig dag i de nordsjællandske sammen med begge familier.

Vi hygger med kalendergave

Mine forældre har virkelig forkælet os i denne december. De har lavet pakkekalender til os og ikke nok med at de har funder på 48 gaver, så har de også syet kalenderposer, samt lavet alle sæderne selv. Nogle af æskerne er med stof og andre med papir. Det har virkelig været et stort stykke arbejde og nyt nyder virkelig at pakke en gave op hver dag.

De spiste dages billeder kommer op så snart det bliver den 24. december.

Vi har begge fået 3. vaccine stik

Den 14. var jeg så heldig at min læge uddelte Pfizer vaccinen så der var jeg oppe og få mit 3. stik. Den 17. havde Søren tid til hans 3. stik, så vi har vi begge fået en lille booster. Hvor længe det så holder og hvornår vi alle sammen igen skal have mod den sygdom, ved jeg ikke, men jeg håber vi snart får flokimmunitet i verdens, så sygdommen er til at leve med uden restriktioner.

Juleferie

Nu er der ikke mange dage til året juleferie skydes i gang, og spørg mig lige om jeg glæder mig til en god lang én af slagsen. Jeg både trænger- og glæder mig til 25 dages fri, hvoraf mange forhåbentlig kommer til at foregå under varmere himmelstrøg, men mere om det i et andet indlæg, for det er endnu ikke helt sikker at det det lykkedes – det sidste er lidt ude af vores hænder.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Helle Klitgaard
  22. december 2021 at 14:37

  Skønt lige at blive opdateret på dit efterår, der har været mange gode oplevelser, kan jeg se.

  I ønskes begge en dejlig jul 🎄

  Reply
  • Catarina
   22. december 2021 at 20:19

   Ja, der sker jo alligevel en del selvom man som sådan “bare” syndes det er hverdag uden udsving 😊
   I ønskes også en glædelig jul Helle.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  23. december 2021 at 08:06

  Hvor er det dejligt at hører fra dig søde.
  Huske du ikke skal lade dig irritere, og ikke tage min kommende bemærkning nær, bare lad det reflektere. Vi “voksne” der ikke har børnene hjemme mere, og har fået børnebørn, trækker vejret en ekstra gang, finder roen på det er foregår i lidt langsommere tempo, altså er lidt mere slowliving. Så kalenderen behøver ikke at være overtegnet, da vi fint kan finde roen i begrebet ingenting. At vi så gør det inden to do listen er udtømt, betyder måske vi har brug for det, og ja, listen var for overfyldt.
  Hver gang der kommer et “pip” nyder jeg det. Selvom jeg ikke fik kommenteret dine skriv fra efteråret, har stadig alle link liggende, så måske finder jeg roen er hen over julen.

  Tillykke med bil – lækkert, mange har valgt Hybrid biler her i 2021. Og sejt at udvide kørekortet. Tillykke med endnu et bogstav i kørekortet.

  Det er altid dejligt når placering og ophængning kommer på plads. Dejlige billeder.

  Ja, jeg var jo med på IG, skøn tur, og dejlige oplevelser.

  Traditionerne er så dejlige, og ja, det var blandt andet derfor jeg spurgte ind til langbordet, dengang før i flyttede. Og som du bekræftede, at der selvfølgelig var en plads til dette. Skønt i fik lavet snack til juledåserne.

  Øv øv trist, krydser fingre for du er helt ovenpå igen.

  Dejlig stille julefrokost. Vores blev aflyst, ved den er vild, det er håndværkere/montører – en entreprenørvirksomhed – vi har både maler, tømrer, murer, bore/skære montører, bygningsservice medarbejdere, rengøringsassistenter (75 pers) og så 11 administrative medarbejdere. Der var kun 2 afbud. Men Mester blev lidt forsigtig, da han har en datter på 24 år, der blev smittet marts 2020 af Corona, og hun lider stadig af senfølger, har ikke luft til mere en 200 meters gang, og koncentration til deltidsstudie/job, her i skrivende stund.

  Det er så dejligt med hygge i dejligt selskab. Jeg er nok lidt “miljø”skadet qva min tilgang til musik og tanker som barn og ung. Er nok lidt for meget sort/hvid. Og har svært ved at se gennem fingrene. Altså noget kan jeg klare andet kan jeg ikke. Prøver bare at sige noget du godt ved 😉 Bare skønt i hyggede jer.

  Hjertelig tillykke til og med guldklumpen. Hvor tiden dog bare flyver afsted.

  Vildt hvad dine forældre har gået og hygget med, og skønt for jer. Det er givet med hjertet, det er så tydeligt.

  Sådan, så er det i hus, og som du allerede ved fik Søren og jeg stikket samme dag. Dejligt, og her var der ingen gener. Max 2 minutter tror jeg 😉

  Krydser så meget fingrer for der ikke lige pludselig bliver indført samme rejserestriktioner i Thailand som i Kina. Eller hvis, kan en isolation eventuelt kombineres med ophold på et af de hoteller i vanligt bliver indkvarteret på? En anden fra min side, skal i? – og hvis – er det så andre restriktioner. Vælger mig at vente på et billede af dig siddende i flyet – og sidst men ikke mindst, et billede af ankomsten til Thailand. Og selvfølgelig udviser i begge hensyn, og tager jeres forholdsregler.

  Langt svar til langt indlæg. Nyder min første feriedag her i julen. Skal selv tilbage til hverdagen den 3/1-22

  Ønsker dig/jer en god lillejuleaftens dag.

  Reply
 • En lille ny mini – Catarina.dk
  14. maj 2022 at 15:28

  […] at jeg kom til at synes om det jeg lavede og ville hænge dem op, som også var tilfældet med disse malerier. Men det er ikke det samme at have dem liggende på en ekstern harddisk, som at kunne se dem inden […]

  Reply

Skriv en kommentar