En skål af de gode

Så fik jeg lavet mine brændte mandler, som jeg ikke nåede i går. Nu står de på bordet og frister helt vildt. Men jeg holder mig i skindet. For får jeg først begyndt, så har jeg svært ved at stoppe igen. 😉

Mens jeg stod og lavede dem, overvejede jeg om jeg skulle lave en film som viser hvordan jeg laver dem. Måske det er en god idé. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
14 thoughts on “En skål af de gode”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.