Menu
Dagligdagen / Familieliv

Hyggemorgen

20121204-065355.jpg

Dagen startede tidligt, jeg er jo sådan indrettet, at jeg åbenbart ikke skal sove min tid væk. Mens Søren var under bruseren, hoppede jeg i de varme støvler og greb sneskraberen og smuttede ud i den friske luft, for at få min yndlingsmotion.

Nu sidder jeg ved langbordet, men masser af stearinlys tændt og en kop dejlig var te. Arbejdsdagen er endnu ikke startet og når den gør, ja så er det en hjemmearbejdsdag, inden jeg, over middag, pakker sammen og køre til Middelfart, hvor jeg skal overvære den sidste undervisning af personalet fra en af de store gør-det-selv kæder i Danmark. Med andre ord, så bliver den en let arbejdsdag men sikkert meget produktiv. Her er der jo ingen forstyrrelser.

6 kommentar

 • Lone
  4. december 2012 at 07:05

  Det lyder hyggeligt. Der findes ikke noget bedre end at se dagen starte 🙂 og knapt noget værrer end at sove den væk. Også en rigtig god dag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. december 2012 at 07:25

   @Lone – Præcis sådan har jeg det. Elsker at se dagen starte også når jeg er på ferie. Der er sådan en speciel stemning ved morgengry og folk hilser på hinanden som om man er en gamle kending.

   Du ønskes også en god dag Lone. 🙂

   Reply
 • Karin
  4. december 2012 at 09:07

  Dejligt med en rolig begyndelse på dagen, og det efter en gang skovlen sne 😉
  Ønsker dig en dejlig dag.

  Reply
  • Catarina
   4. december 2012 at 09:11

   @Karin – Det er super skønt og jeg får net en masse som plejer at hænge lidt og er fuld af energi. 🙂

   Du ønskes også en god dag herfra. 🙂

   Reply
 • Kit // A + K = ♥
  4. december 2012 at 10:25

  Hvor ser det bare hyggeligt ud – en dejlig start på dagen (:

  Reply
  • Catarina
   4. december 2012 at 11:05

   @ Kit // A + K = ♥ – Velkommen til bloggen her. 🙂

   an skal gøre sig det hyggeligt her i vintermånederne og specielt december.

   Ha’ en god dag 🙂

   Reply

Skriv en kommentar