Menu
Hos os / Hverdagen

Hyggemorgen

20121204-065355.jpg

Dagen startede tidligt, jeg er jo sådan indrettet, at jeg åbenbart ikke skal sove min tid væk. Mens Søren var under bruseren, hoppede jeg i de varme støvler og greb sneskraberen og smuttede ud i den friske luft, for at få min yndlingsmotion.

Nu sidder jeg ved langbordet, men masser af stearinlys tændt og en kop dejlig var te. Arbejdsdagen er endnu ikke startet og når den gør, ja så er det en hjemmearbejdsdag, inden jeg, over middag, pakker sammen og køre til Middelfart, hvor jeg skal overvære den sidste undervisning af personalet fra en af de store gør-det-selv kæder i Danmark. Med andre ord, så bliver den en let arbejdsdag men sikkert meget produktiv. Her er der jo ingen forstyrrelser.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    4. december 2012 at 07:25