Menu
Dagligdagen / Familieliv

Så er det nu

I dag er det endelig blevet fredag den 18. december og jeg har dermed endeligt ramt den dag jeg har set frem til i meget lang tid. Om ganske få timer er jeg den der har juleferie. Hele 16 dage med masser af frihed og ikke mindst hygge med familen. Måske julestemningen også når at indfinde sig, for helt ærligt, så er den lidt længere væk i år end tidligere år.

Jeg har planer om, at nå ind til Odense og se lidt mere af juleudsmykningen, end jeg gjorde sidste gang jeg var i midtbyen. Jeg vil også nå at se et par af veninderne inden julen er over og og og… men nu må jeg se hvor meget jeg når.

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  18. december 2015 at 07:34

  Hvor bliver det godt til dig med hele 16 dages ferie.
  Og husk nu at booke stille tid af til dig selv (ved jeg godt du husker – det behøver jeg ikke minde dig om – bare så dejligt jeg kan hører dine og og og – pludselig kan blive for mange)
  10 graders varme, det giver ikke julestemning, det er bare trist mørkt i mørkt, så er det med selv at skabe det, altså julestemningen.
  Ønsker dig en dejlig juleferie.
  Venter selv med mine sidste 14 dages ferie til Yngste er blevet færdig ultimo januar. 21. marts går hun på barsel, så tror ikke hun når at få job, for indenfor hendes fag er det reelt 8 uger (22 februar) før fødsel, hun skal gå fra, men som ledig er det 4 uger før. Hun når at være uddannet i 4 uger/8 uger før barsel. Jeg ved jeg trænger til det der kaldes vinterferie. Så nu får vi se, har ikke planlagt noget endnu.
  Ønsker dig/jer en fantastisk juleferie – og en vidunderlig weekend.

  Reply
  • Catarina
   18. december 2015 at 16:59

   Jeg har bestemt booket masser af tid til bare mig og ture i det fri. Men der er også lige et par ting jeg gerne vil nå at opleve/se inden julen er over. Du har helt ret, de temperature som vi holder os lige for tiden gør heller ikke meget for at hjælpe julestemningen på vej, men vi forsøger os så godt som muligt her indenfor og også på jobbet. Det er heller ikke så tosset at have ferie til gode og bare det at have noget at se frem til er altid dejligt.
   Du og familien må have en dejlig weekend. 🙂

   Reply
 • Jonna
  18. december 2015 at 08:44

  Ha en rigtig dejlig ferie ja for vi mangler lidt frost og Hvidt for den jule hygge. Men tif til at være sammen med dem vi holder af er jo dejligt.

  Reply
  • Catarina
   18. december 2015 at 17:00

   Mange tak skal du have Jonna og nogle dejlige dat til dig ønskes du herfra. 🙂
   Jeg tror desværre ikke at vi får noget der ligner hvidt på denne side af nytår og måske vi hele kommer til at sløjfe den hvide vinter.

   Reply

Skriv en kommentar