Der er da vist gået en hel Claus Dalby tabt i mig

Da jeg kørte fra job, skulle jeg lige ind og handle lidt og smuttede inden oom den lokale Super Bedst. Der inden for i deres blomsterafdeling stod der en del spande med billige roser. Mine øjne fladt øjeblikkelig på de hvide, da de så meget pænere ud end alle de andre. Jeg snuppede tre små bunter med og fik så ellers handlet alt det andet som faktisk stod på indkøbssedlen.

Da jeg kom hjem vidste jeg præcis hvad de skulle bruges til. Og næsten inden jeg havde fået smidt overtøjet, tasker og indkøb, kastede jeg mig over roserne.

To juledokorationer kom der ud af det – og jeg er faktisk ganske godt tilfreds med det hvide look.

Dekorationer 2013
~Her ses de forfra

Dekorationer 2013
~Og her bagfra

Nu er manden også kommet hjem og han synes også at de er flotte. Måske han bare siger det fordi det er nogen jeg har lavet – han er jo så sød – men deter helt ok med mig. Jeg er tilfreds og det er vist det vigtigste.

Mon jeg skal skrive til Claus Dalby og fortælle han, at hvis han mangler en vikar, så kan jeg da godt købes. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Der er da vist gået en hel Claus Dalby tabt i mig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.