Menu
Familieliv

196 kr.

Det er, hvad et barn på et dansk børnehjem får julegaver for i år. Til sammenligning modtager mange af deres jævnaldrene gaver for tusindvis af kroner og fremviser stolt nye flotte mobiltelefoner, iPods, Playstations og andre fine ting til deres kammerater, når de møder på skolen efter nytår. De 3.500 danske anbragte børn kan højst vise en ny bog, en cd eller måske en dvd.

Det er bare ikke ok! Jeg har doneret og det kan du også. Støt Operation Julegaveregn og vær med til at gi’ de 3500 anbragte børn, på danske børnehjem penge til flere julegaver. Små og store beløb modtages med kyshånd. 🙂

Julegaveregn

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Pia
  8. december 2009 at 18:02

  Forhåbentligt vælger døgninstitutionerne at bruge noget af deres budget på denne årets sidste højtid, det har ihvertfald været et muligt valg før.
  Og heldigvis har mange af de anbragte børn stadig en familie der også begaver dem, omen det er med mindre ting og sager, men størrelsen betyder intet, for det disse børn ønsker sig allermest er at blive set og hørt og elsket højere end himlen af deres familier.
  Jeg har altid i tankerne, at forældre gør deres bedste, nogle gange er det bare ikke godt nok og det er så her vi, systemet, skal træde til, dog uden at glemme at forældrene altid er de nærmeste for børnene, store gaver eller ej. (måske har vi som giver vores børn store gaver noget at lære, man kunne jo foranlediges til at tro at julen ik har været rigtig hvis ikke gaverne har været større end sidste år, en kedelig tendens)

  Men når det så er sagt, så synes jeg det er et super dejligt at der tages så mange initiativer med børns velbefindende for øje:o))))

  Reply
  • Catarina
   8. december 2009 at 19:02

   Jeg er godt klar over at det ikke burde være gaver der var det vigtigste, men et bar og en teenager tænker ikke sådan. Jeg håber også at institutionerne bruger lidt ekstra når der, som du siger, er mulighed for det i deres budget. Jeg tror bar ikke at det er sådan alle steder.

   Den eneste måde jeg kan gøre bare en smule, er at donere en smule af mit budget og så sige til mine unger at de får mindre fordi der er andre der trænger. 🙂

   Det eneste jeg kan være lidt ked af, er at det er nødvendige med alle disse hjælpe organisationer i et så rigt land som vores. 😉

   Reply
 • Fru E
  8. december 2009 at 20:39

  Dejligt at du støtter. Vi støtter også altid i julen, kan ikke holde tanken om voksne/børn der ikke har til julen. Har netop skrevet om det på min blog.

  Glæderlig December.

  Reply
  • Catarina
   9. december 2009 at 07:58

   Fru E
   Godt at høre at I også støtter og jeg kan se at det er Mødrehjælpen. Dejligt. 🙂

   Reply
 • Pia
  8. december 2009 at 21:32

  Du har helt ret Cat., vi svigter igen og igen de bør nog unge som sgu skal være vores fremtid, og det ka vi simpelthen ik være bekendt.

  Du er en af de der giver glæde i maven, fordi du forholder dig og også yder hvor du kan, det er sådan nogen som dig der er med til at gøre forskellen:o)))

  Reply
  • Catarina
   9. december 2009 at 07:59

   Pia
   Og ikke at forglemme dig og ALT det du gør. Du er den der er beundringsværdig. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  9. december 2009 at 08:17

  Jeg må så sige, at vores børn ligger nærmere børnehjemsbørnene end “de gennemsnitlige børn”… pensionister er heller ikke rige i Danmark 😉
  Men det er flot, at børnehjemsbørnen bliver hjulpet 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. december 2009 at 14:06

   Helle K.
   Vores børn får heller ikke alt det jeg nævner her, men de lider altså heller ingen nød. 😉

   Nej, pensionister her helleer ikke meget at gøre med, det ved jeg fra mine forældre og der findes sikkert også en forening der samler ind til dem. Ellers er der jo den berømte ældrecheck. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar