Menu
Livet

Nåå men altså

.. jeg har så været til samtale i dag, denne gang ude i virksomheden. Jeg kom i pænt god tid, sådan ca. 8 minutter inden det aftalte tidspunkt. De, HR chefen og markting chefen, var klar, så vi gik i gang med det samme. Samtalen forløb fint og vi havde en god dialog hele vejen igennem, ja, vi nåede endda rundt om både vejret og støvler. Da jeg én time og 15 minutter senere atter sad i bilen, var det med en god mavefornemmelse. Men der er ikke noget der er afgjort endnu, for hvis de vælger at gå videre med mig, så skal jeg både til en skriftlig test i engelsk og endnu en samtale. Så lige nu må jeg bare væbne mig med tålmodighed. Jeg skal dog ikke vente uendeligt, for jeg får besked i denne uge. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • anjoe
  9. december 2009 at 13:41

  Det må være rart at få hurtigt besked – personlige samtaler er ikke længere ensbetydende med at få svar 🙁

  Jeg krydser fingre for at du kommer videre 😉

  Reply
  • Catarina
   9. december 2009 at 14:08

   anjoe
   Tak skal du have. 🙂 Jeg er en smule spændt må jeg nok indrømme.

   Reply

Skriv en kommentar