Menu
Familieliv

Julen hos os

Vi havde en dejlig juleaften i selskab med mine forældre og yngste. Mine forældre kommer altid ud midt på eftermiddagen til julehygge og mens jeg ordner det sidste i køkkenet hyggede de sig i selskab med Christian, som de jo ikke ser så meget efter han er flyttet til Aalborg.

Da maden var færdig satte vi os til bords og spiste godt af både and og flæskestegen. Seneere, efter en god lang pause, spiste vi ris a la mande. Jeg var så heldig, eller faktisk var jeg uheldig, nå… anyway jeg fik mandlen og det allerede i anden mundfuld. Spørg lige om det er svært t spise ris a la mande, med en hel mandel gemt oppe i kinden mellem tænderne og kinden. Jeps, det er det.Nu var det sådan at det i år var mig der også have købt mandelgaven, så jeg gav den til min mor.

DSC_0476DSC_0485DSC_0483

DSC_0484

Christian tilbragte, som den eneste af vores sønner, her hos os og derfor var det også ham der i år pyntede træet og tændte det da tiden var inde.

Da alle gaver var pakket ud og sad vi alle bare og slappede af og hyggede. Derefter tog mine forældre hjem og vi andre fik ryddet op efter en dejlig aften inden vi alle faldt omkuld i vores senge.

Det var en dejlig dejlig juleaften og i dag slapper vi af og fiser rundt i nattøj. Skønt med sådan en slapperdag, hvor vi intet som helst skal. I morgen skal vi til julefrokost hos mine forældre og derefter er julen vist ved at være slut for 2013.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  25. december 2013 at 22:27

  En hyggelig og rolig juleaften. Ingen stress og jag, en aften efter mit hoved og temperament. Og juledag er meget lig min.
  Ønsker dig/jer en dejlig dag i morgen. og velbekomme 😉

  Reply
  • Catarina
   26. december 2013 at 09:23

   Sådan kan vi bedst lidt vores juleaften Karin. 🙂
   Du må også have en dejlig morgen og dag. Knus 🙂

   Reply

Skriv en kommentar