Menu
Familieliv

En juleaften kom og gik

En dejlig dag blev til en lige så dejlig aften. Drengene tog afsted omkring middag, de skulle holde jul hos deres mormor og morfar. Her holdt vi jul som altid, os tre og så mine forældre. Alt klappede som det plejer, maden var god og der var rigeligt af den også så meget at vi kan holde restegilde i dag. 🙂 Mandlen gik for første gang i 3 år, ikke til min far, men til Christian, som vandt et mindgame, som det endnu ikke er lykkedes at samle. 😉

Tak til min dejlige familie, for en skøn juleaften og tusinde tak til mine forældre for den flotte værtindegave og mange tak til alle for flotte gaver.


~Læg mærke til det tredie billede til højre – sådan to smukke rensdyr fik jeg i julegave af søde Helle K. Jeg er altså en lykkens pamfilius. 🙂

Dagen i dag, skal bruge på hygge, afslapning og mere hygge, måske lidt praktisk, så som tøjvask sniger sig ind, men eller ingen store aktiviteter. Jeg elsker julen og den fred og ro den bringer med sig.

10 kommentar

  • Catarina
    25. december 2010 at 11:18