De kender mig

..vist lidt for godt. 😉 DVD’en er en af mine yndlingsfilm og jeg har med jævne mellemrum kikket efter den, men nu behøver jeg ikke kikke længere, for i aftes var det en af gaverne fra drengene (sammen med andre herligheder). Og bogen, uha, som den er fyldt med de lækreste opskrifter på chokolade delikatesser.

Godt der er noget der hedder spinning i min verden, selvom det ikke længere må hedde det og 3 timer venter på mandag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “De kender mig”

    • @rejen: Nej det er en super skøn film og jeg tror vel jeg har set den en 3-4 gange nu og jeg bliver aldrig træt af den. Den har “det” over sig, som jeg ellers kun ser i franske film. 🙂

  • Den film er een af dem jeg finder frem og ser igen og igen og igen og igen og ………..
    Den er så hjertevarm og dejlig. Godt det var den du fik 🙂 Og chokoladeopskrifter er heller ikke helt skidt 😉

    • @Annette’s space: Lige nu er jeg ved at lægge den over på computeren bare får at have den der også. Jeg glæder mig til at gense den. Den er så dejlig fuld af varme og medmenneskelighed. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.