Ohhh Yeah

22. december 2018

Juleferie! Smag lige på det sødmefyldte ord. Juleferie…… jeg lader dårlige stå lidt, så du rigtig kan smage på det. Det ligger ualmindeligt godt i munden ikk’? Det gør også noget godt ved kroppen, det er ligesom alle dele af kroppen slapper mere af ikk´? I det hele taget er der noget fredfyldt over ordet. Jeg synes ikke der er ikke noget bedre end vågne tidligt den aller første morgen i en ferie og vide, at jeg har mange mange dage til at gøre lige præcis hvad jeg har lyst til og hvornår jeg har lyst til det. Faktisk har jeg hele 11 dage at gøre med, medregnet dagen i dag. Det er slet ikke så tosset hvis du spørger mig.

Nu tror jeg lige, at jeg vil vende mig om på den anden side og snuppe en halv time mere på juleøjet.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


3

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Karin 22. december 2018 at 07:58

  Glædelig juleferie til dig. Det bliver så dejligt for dig/jer. Og en julenap fra morgenstunden er så vel fortjent.
  Du har 11 dage fri, jeg har 13 dages julefri, 1 arbejdsdag, weekend, før jeg føler det bliver “normal” hverdag igen.

  • Reply Catarina 23. december 2018 at 10:35

   Åhh, som jeg har set frem til denne juleferie. Men jeg er lidt misundelig på at du har 13 dage og jeg “kun” 11. 😉 Aii, det er fedt med sådan en lang juleferie oom den så er 11 eller 13 dage lang. 😀
   Lige om lidt er det nytår og et nyt år står for døren. Det går en kende stærkt.

 • Reply Helle Klitgaard 22. december 2018 at 16:06

  God og glædelig jul til jer 🎄 vi kører til Thorsminde i morgen, der skal vi holde jul hos min storebror.

  • Reply Catarina 23. december 2018 at 10:35

   Tak kære Helle og rigtig meget i lige måde til dig og familien. Taj for dine hilsner i dette år, de er altid vedkommende.

 • Reply Celena 23. december 2018 at 03:07

  You are SO right! Wishing you and your family a very Merry Christmas! <3

  • Reply Catarina 23. december 2018 at 10:37

   And a Merry Christmas to all of you. Mey Christmas be a joy for both boys and adults ♥♥ xx

  Skriv en kommentar