Menu
Hos os

Så kom er endelig noget mere af det skønne hvide fra oven

20121202-063113.jpg

20121202-063119.jpg

For det første har jeg i dag sovet længe og for det andet vågnede jeg til det smukkeste hvide landskab. Jeg elsker jo sne, også selvom det giver problemer på vejene og der skal skovles meget her på matriklen. Men for pokker hvor det altså bare klær’ verdenen med lidt hvidt pudder. Og det hjælper osse ekstragodt på julestemningen.

Nu vil jeg nyde morgenteen med den hvide verden.

Godmorgen og glædelig 1. søndag i advent. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    2. december 2012 at 06:43