Menu
Livet

Skøn lillejuleaftens-frokost

Lillejuleaftens dag startede ret tidligt. Jeg havde sengetøj fra Daniel (han er taget ned til sin mormor og morfar for at fejre julen dernede), som jeg gerne ville have væk og klargjort det værelse, hvis der skulle komme andre, der havde lyst til et sted at sove. Så mens Christian sov trygt og godt i det andet værelse, Søren handlede ind, satte jeg en maskine over med den ene hånd, samtidig med at jeg drak min første kop kaffe med den anden.

Derefter var det tid til at sætte risengrøden over, så den kunne komme i høkassen, aka vores seng. Samtidig med at risengrøden begyndte at koge, smed jeg mandler i en gryde, så de kunne snittes, så snart grøden var pakke ind.

Sengetøjet tørrede hurtigt i tørretumbleren, og derefter var det bare at lægge det på, ned i vakuumposer, tørre støv af og støvsuge

Klokken nærmede sig nu 10, og jeg havde meldt mig til funktionel træning i fitnesscenteret, så ud på cyklen med mig. Efter en dejlig omgang træning havde jeg lige tid til en hurtig kop kaffe, jeg havde en frokostaftale med min københavnske veninde inde i byen.

Da ingen af os skulle køre, nappede vi en omgang bobler til vores frokost – det er jo trods alt kun lillejuleaften én gang om året. Efter frokosten viste jeg hende et par af de små overraskelsessteder som vi har i Odense, og som vi hurtigt kunne blive enige om at vi skal besøge en anden gang, de er lettere skjult, men små perler. Vi sluttede af med kaffe og en lille daddelkage, inden jeg fulgte hende lidt på vej og derefter selv smuttede hjemad.

Aftenen nydes i selskab med manden og den yngste søn. En skøn dag er ved at lakke mod enden, og jeg nyder stadig at have ferie.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  26. december 2023 at 11:43

  En fantastisk dejlig lillejuleaften. Lige efter dit hoved. Så lækkert med lidt bobler, og ja, selvfølgelig kan de nydes lillejuleaften mums.
  Glædelig 2. juledag til dig/jer.

  Reply
 • Catarina
  26. december 2023 at 17:09

  Vi hyggede os noget så gevaldigt og blev en smule tips, men vi var begge på gåben så det var fint og med kaffe til at toppe det hele med, var vi faktisk ret sober 😀
  Også en glædelig 2. juledag til dig Karin 😀

  Reply

Skriv en kommentar