Menu
Familieliv

Julen 2023

Julen er for vores vedkommende forbi. I eftermiddags pakkede Christian og jeg stille og roligt julepynten ned, mens Søren var ude at handle. De fleste lys er slukket, og den hverdagsagtige hyggestemning har overtaget julestemningen. Men selvom julen er ovre, vil hverdagen helt sikkert bringe mange spændende muligheder og glædelige øjeblikke med sig.

Nu er Christian taget med toget hjem til Aalborg, hvor han også skal nedtage sin juleudsmykning og nyde de sidste dages ferie, inden vi gør klar til en hyggelig nytårsaften.

Det har været en dejlig jul med sovende julegæster i hele 8 dage. Nu er alt, hvad der hedder sengetøj, håndklæder osv., blevet vasket og lagt væk, ligesom sengene er blevet klargjort til næste besøg.

Søren og jeg sidder i hver vores ende af sofaen, jeg med computeren her, Søren med en e-bog. I morgen står den på en ordentlig omgang rengøring af hele hytten, men indtil da slapper vi bare af.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  29. december 2023 at 05:22

  Glædelig bagjul. Skønt med besøg i julen, at det så er lige så vidunderligt at mødes med hverdagens gøren og laden, betyder så meget 🫶🤗♥️

  Jeg afmontere ikke julen endnu, dagen vil lige har taget hul på her i skrivende stund hedder 4. Juledag, kan bare ikke ryste det af mig, at jeg s afmontere julen lørdag, 6. Juledag og ikke 1. Januar som jeg tidligere har gjort, skyldes en ny tradionelt har sneget sig ind 1. Januar,

  Ønsker dig/jer en dejlig torsdag mellem jul og nytår.

  Reply
  • Catarina
   29. december 2023 at 11:34

   Og glædelig baghjul til dig Karin. Ja, der er skønt når hverdagene igen træder indendøre og det til trods for, at julen har været yderst behagelig og skøn.
   Du har jo flere år først afklæde dig julen efter Hellig 3. konger, så sådan må det også være i år.
   Jeg har det bedst med at begynde det nye år med et rent lærred og her er blevet gjort hovedrent nu, samt alt vasketøjet er i bund. Jeg er klar til det nye år. 😀
   Ny de næste par dage inden arbejdsdagene igen står og banker på.

   Reply

Skriv en kommentar